Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Ileana Ciuculete a lăsat în urmă o durere sfâșietoare! Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș

Vestea că Ileana Ciuculete a murit a întristat şi şocat o ţară întreagă! Artista s-a stins pe patul de spital, în braţele celui care i-a fost zeci de ani alături.

Vestea că Ileana Ciuculete a murit a întristat şi şocat o ţară întreagă! Artista s-a stins pe patul de spital, în braţele celui care i-a fost zeci de ani alături.

Potrivit declarațiilor unei apropiate, Cornel Galeș i-a stat alături Ilenei și în ultimele clipe de viață.

”S-a trezit din comă. A deschis ochii și l-a strâns de mână pe Cornel. Apoi, înainte de a-și da ultima suflare, i-a spus: ia-mă în brațe, eu o să plec. Au fost ultimele ei cuvinte”, a mărturisit nașa de cununie a artistei, Doina Belu.

După patru zile de lacrimi și durere apăsătoare, la căpătâiul artistei și ”ieșirea din scenă” în aplauzele celor veniți la cimitir pentru a-și lua rămas bun, cei care au iubit-o pe Ileana Ciuculete continuă să lase mesaje de susținere.

”Sincere condoleante, Cornel si regrete!! Te va veghea de acolo de sus si cu siguranta nu i-ar placea sa te vada in starea asta, fii tare pentru ea!!! Condoleante!”, este doar unul dintre sutele de mesaje pe care soțul artistei le-a primit în mediul online.

Credit foto: Libertatea

Recomandari