Ileana Ciuculete, iubită și mai mult de fani, după moartea sa: "Îngerașul nostru bun și iubitor de frumos! Sa ne veghezi din alta lume"

 

Ileana Ciuculete a lăsat un mare gol în sufletul familiei, al prietenilor şi al celor care îi ascultau muzica. Dispariţia sa fulgerătoare a stârnit o mulţime de controverse. Însă, un lucru este cert: Zanica a fost şi va fi iubita pentru totdeauna de către fanii săi.

"Îngerașul nostru bun și iubitor de frumos! 👼Să ne veghezi din altă lume, căci noi nu te vom uita niciodată și te vom pomeni mereu...💔 Suflet blând și chip sublim! #IleanaCiuculeteInMemoriam", au scrise cei care se ocupa de pagina de Facebook dedicată amintirii Ilenei.

Oamenii încă scriu şi îşi exprima durerea pierderii sale: "Dumnezeu să te odihnească în pace ILEANA să te vegheze... nu o să te uit niciodată, mereu vei rămâne în sufletul meu. Mereu îţi ascultam cântecele tale frumoase. Rămânem cu amintirile.. Bunul dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat", "O privighetoare, nu o voi uita! Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace", "Adevărat un înger de femei,e cu toate calitățile ei bune şi frumoase, şi nu erau puține, le avea pe toate de nota 10. Dumnezeu să te aibe printre îngeri lui, draga noastră comoara pierdută".

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe