Blestemul averii Ilenei Ciuculete! Băieții artistei trec prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu banii

Au trecut mai bine de trei ani de la moartea regretatei artiste Ileana Ciuculete, iar scandalul pentru avere pare să se fi transformat într-un adevărat blestem pentru cei doi băieți ai cântăreței.

Ce se întâmplă cu averea artistei Ileana Ciuculete

sursa foto: playtech.ro

Averea Ilenei Ciuculete pare a fi blestemată! Băieţii artistei decedate în urmă cu trei ani se confruntă cu o situaţie fără precedent! Au câștigat procesul, dar nu pot intra în posesia moștenirii.

Averea artistei Ileana Ciuculete pare plestemată! Ce au dezvăluit băieții acesteia

Fiii regretatei cântărețe au trecut prin ani de procese și, chiar dacă au câștigat, nu pot intra în posesia ei!

La scurt timp după ce a trecut în neființă Ileana Ciuculete, cei doi fii ai artistei l-au dat în judecată pe Cornel Galeș, partenerul de viață al acesteia. Totuși, anul trecut, bărbatul a murit după un cumplit accident de mașină. Scandalul pe avere a continuat chiar și după moartea acestuia, când fiica lui Cornel Galeș a decis să î idea în judecată pe cei doi băieți ai artistei.

citește și: Ileana Ciuculete ar plânge cu lacrimi amare! Ce se întâmplă cu băieții artistei: „Fiecare răspunde pentru faptele lui...”

Blestemul averii Ilenei Ciuculete a continuat, iar Mugurel și Cristian Sfetcu (fiii artistei) au fost nevoiți să aștepte decizia luată de judecători. Vestea a venit abia recent, după ani și ani de judecată.

Cei doi trebuie acum să lămurească situația în cazul apartamentului cântăreței, pe care Cornel Galeș a vrut să îl vândă. Acesta a luat 50.000 de euro în avans de la niște tineri și a semnat chiar și un contract cu aceștia. Acum, după ce judecătorii au decis că locuința revine băieților Ilenei Ciuculete, tinerii trebuie să se mute. În cazul în care aceștia nu doresc să elibereze locuința, băieții Ilenei Ciuculete sunt mai mult decât hotărâți să apeleze la un executor judecătoresc.

citește și: Cornel Galeș, răsturnare de situație în cazul morții sale? Camerele video spun devărul

„S-a terminat procesul, nu ați văzut că este definitivă hotărârea? Trebuie să vină decizia de la București. Așa s-a întâmplat, să durere mult. Nu a fost din cauza noastră. Și după aceea s-a schimba treaba. A murit el (n.r. Cornel Galeș), a rămas fata lui. Din cauza aceasta...Alte motive nu sunt. El chiar dacă a făcut ceva, nu a putut să facă pentru că nu a fost legal și nu are ce să se întâmple.

Noi am pus poprire pe apartament la cartea funciară și nu avea cum să o vândă, în mod normal, cu acte. Dacă s-a întâmplat totuși altceva, se anulează ce au făcut, pentru că nu este normal. Nu este corect. Noi avem acte, avem tot, decizia de la tribunal, care este definitivă”, a dezvăluit Mugur Sfetcu, fiul regretatei artiste Ileana Ciuculete, pentru cei de la Antena Stars.

Ultimele știri