Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Ilie Năstase, pe punctul de a fi din nou burlac?

După ce recent Ilie Nastase si soția sa Ioana, anunțau la Antena Stars ca își planifică nunta pentru la vară, cei doi se pare că sunt acum pe punctul de a ajunge la divorț. Conform unor surse, cei doi s-au separat.

Ilie Nastase

gsp.ro

Pe când se credea că și-a găsit liniștea în brațele frumoasei Ioana, celebrul Ilie Năstase, se pare că este pe punctul de a deveni din nou burlac, după ce în presă au apărut zvonuri cum că relația dintre cei doi este pe punctul de a se încheia. Ilie și Ioana s-au căsătorit civil anul trecut.

Conform click.ro, cei doi locuiesc deja separati.

Ce măsuri de protecție împotriva coronavirusului și-a luat Ilie Năstase

„Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu”, a spus o sursă apropiată, conform click.ro.

În urmă cu ceva timp, Ilie Năstase declara că vrea să facă și cununia religioasă în cel mai scurt timp.

Ilie Năstase şi soţia planifică nunta anului din autoizolare!

După ce s-a mutat în orașul natal al sotiei, la Constanța, se pare că relatța nu a functionat iar cei doi s-au separat, conform sursei precizate. El a ajuns astfel la cel de-al cincilea mariaj care nu a funcționat după cele avute cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodosescu și Brigitte Sfăt.

Divorțul de Brigitte a fost intens mediatizat, mariajul finalizându-se cu un scandal în presă.

Recomandari