Ilie Năstase reacționează dur după ce Simona Halep a fost ironizată în paginie revistei Charlie Hebdo: ”Ce să le spui proștilor?”

 
+2 click pentru
galerie

Caricatura publicată în paginile revistei Charlie Hebdo a stârnit numeroase reacții în mediul virtual, dar nu numai. Printre cei care au comentat pe marginea acestui subiect a fost și Ilie Năstase. 

Conform GSP, fostul tenismen i-a numit ”proști” pe jurnaliștii francezi și spune că nu merită să le răspundă. 

"Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satiră, nici nu trebuie să le răspundem. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, deși valorează peste două milioane de euro, înseamnă că sunt proști. Ce să le spui proștilor?", a tunat Ilie Năstase, potrivit Gsp.ro.

"Nu are rost să le răspundem, să-i băgăm în seamă. Probabil că dacă lua trofeul vreo franțuzoaică nu mai făceau asta. E treaba lor. Nici nu merită să le mai răspundem. Cupa e la noi, e a românilor. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci să-l retragă. Dar fierul ăla vechi i-a costat destul de mult", a adăugat fostul mare tenismen român.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE