Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ilinca Vandici: "Nu am avut o relatie cu Adrian Ispravnic"

Ilinca Vandici a intrat in direct prin telefon in cadrul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena 2 pentru a clarifica mai multe informatii aparute in tabloide. Conform acestora, ar fi avut o relatie cu fostul sot al Laurei Teodoru, actuala iubita a lui Ciprian Marica.

Relatia dintre Ilinca Vandici si Adrian Ispravnic, fostul sot al prezentatoarei de stiri Laura Teodoru, ar fi avut loc in orasul natal al Ilincai, pe cand avea 18 ani.

"M-am abtinut pana acum sa dau orice soi de replica la articolele aparute pentru ca nu vreau sa stau sa ma cert cu cineva prin presa", a spus Ilinca Vandici cand a intrat in direct prin telefon pentru a-i raspunde lui Cristi Brancu.

"Nu am sunat-o pe doamna respectiva niciodata, nu am numarul dansei de telefon, nu o cunosc. Nu stiu despre ce e vorba, iar doamna poate sa confirme lucrul acesta", a precizat Ilinca Vandici despre Laura Teodoru. "Mai mult decat atat, nu am avut nicio legatura cu fostul sot al doamnei respective."

Prezentatoarea emisiunii "Showbiz Report" de la Antena 2 a adaugat ca a terminat orice relatie si cu fotbalistul Ciprian Marica, in prezent iubitul Laurei Teodoru. "Sunt varata oarecum in cercul asta in care nu mai am nicio legatura. am facut parte din viata lui Ciprian o perioada destul de lunga de timp, dar gata, lucrurile s-au terminat."

Intrebata la final de Cristi Brancu daca este de parere ca Laura Teodoru este straina de difuzarea informatiilor legate de ea si omul de afaceri Adrian Ispravnic, Ilinca Vandici a raspuns: "Nu stiu, parerea mea e ca nu e straina."

Prezentatoarea a vorbit si despre alte zvonuri lansate in tabloide, potrivit carora un alt fotbalist ar fi avut o legatura cu ea. "E vorba de Daniel Coman, portarul de la Rapid. Am inteles ca s-a laudat de ceva vreme ca ar fi avut vreo legatura cu mine. Eu il invit sa vina sa spuna cand ne-am vazut vreodata."

Foto: antena2.ro

Recomandari