Imagine de 40.000 de aprecieri cu iubitul lui Nicole Cherry. În ce ipostază au fost suprinși cei doi tineri, în ziua de Crăciun

Nicole Cherry și-a făcut publică relația de iubire în urmă cu ceva timp, iar acesta s-a declarat mai mult decât încântată de felul în care decurge interacțiunea dintre ea și Florin. "Cireșica" și iubitul său s-au pozat în ziua de Crăciun într-o ipostază haioasă.

Imagine de 40.000 de aprecieri cu iubitul lui Nicole Cherry. În ce ipostază au fost suprinși cei doi tineri, în ziua de Crăciun

Instagram/Nicole Cherry

Artista a confirmat relația pe care o are cu Florin Popa și a declarat faptul că el este mai mare cu 8 ani decât ea, asta înseamnă că Florin are 30 de ani. Potrivit viva.ro, Florin Popa deține o afacere pe care se concentrează foarte mult, însă își găsește mereu timp să petreacă cu iubita lui.

Iată cum au fost surprinși cei doi lângă bradul de Crăciun.

Nicole Cherry a răspuns la întrebarea arzătoare a fanilor. Se mărită sau nu cu iubitul său?

Într-un interviu pe care l-a acordat la Antena Stars, Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Toată lumea a crezut că urmează o nuntă, asta pentru că "Cireșica" nu s-a sfiit să reacunoască faptul că-și dorește să-și întemeieze o familie cu iubitul său, cu care este împreună de câțiva ani buni.

Vârsta, însă, dar și cariera muzicală de succes, o fac pe Nicole să mai aștepte în privința căsătoriei. Artista a mărturisit că vrea ca ea și Florin să se bucure amândoi de viață și de iubirea lor și să lase lucrurile să vină de la sine.

Citește și: Am aflat de unde vine frumusețea lui Nicole Cherry! Cum arată părinții artistei și cât de bine seamănă cu cei doi | Foto

„Mai avem până acolo. Să trăim, să ne bucurăm de viață, să trăim. Atunci când sunt într-o relație, îmi place să mă duc într-o relație serioasă. Este prima mea relație”, a mărturisit Nicole Cherry pentru Antena Stars.

Nicole Cherry, din ce în ce mai provocatoare după ce și-a pus silicoane

Cu un succes răsunător și cu hituri și colaborări reușite pe plan muzical, Nicole Cherry și-a cucerit publicul și cu tranformarea fizică din ultimii ani. După ce a împlinit 18 ani, artista a adoptat un look extrem de feminin și sexy. A recunoscut că și-a pus implanturi cu silicon, iar de atunci aparițiile sale sunt tot mai provocatoare.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri