Imaginea publicată de Jean-Claude Van Damme la 60 de ani. Cum a sărbătorit starul

A făcut furori în toate colţurile lumii după ce a jucat în zeci de filme de acţiune, iar acum, ajuns la o vârstă onorabilă, Jean-Claude Van Damme se bucură de timpul său de recreere. De curând, actorul și-a sărbătorit ziua de nașere într-un cadru intim

Imaginea publicată de Jean Claude van Damme la 60 de ani. Cum a sărbătorit starul

Hepta

Marele actor a împlini 60 de ani pe data de 18 octombrie 2020, iar familia a ales cel mai frumos mod de a-l sărbători: în initmitate! Înconjurat de baloane albe și albastre, Jean-Claude Van Damme stă întins pe un pat cu așternutri albe ținând în mână două baloane ce reprezintă vârsta sa.

Actorul a postat pe Instagram imaginea în descrierea căreia a pus mesajul: "Birthday Boy". Acesta a adunat mai bine de jumătate de milion de aprecieri de la internauți într-o singură zi, dar și zeci de mii de urări de bine.

Cine e Jean-Claude Van Damme

Numele intreg a lui Van Damme este Jean-Claude Camille François van Varenberg, nascut pe 18 octombrie 1960, la Berchem-Sainte-Agathe, Bruxelles, Belgia, este fiul Elianei și al lui Eugène van Varenberg. Eugène era contabil și florar. Tatăl său este din Bruxelles, bilingv, iar mama sa este flamandă (olandeză).Bunica paternă era evreică.

Birthday Boy 🥳🥳🥳

A post shared by Jean-Claude Van Damme (@jcvd) on

Van Damme a început artele marțiale la vârsta de zece ani, înscris de tatăl său la o școală de karate, stilul Shōtōkan. Stilurile sale constau în Karate Shōtōkan și Kickboxing. A câștigat centura neagră la karate la vârsta de 18 ani.

A început să ridice greutăți pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, ceea ce a dus în cele din urmă la un titlu de culturist în Belgia. La 16 ani, a început să studieze baletul, ocupându-se cu acesta timp de cinci ani. Potrivit lui Van Damme, baletul "este o artă, dar este și unul dintre cele mai dificile sporturi. Dacă puteți supraviețui unui antrenament de balet, puteți supraviețui unui antrenament în orice alt sport." Mai târziu a studait atât Taekwondo, cât și Muay Thai.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri