Live acum
Prime Time 20:30Adela

Imagini de infarct cu Raluka! A mers la terasă şi le-a dat setările peste cap tuturor bărbaţilor

Posesoarea unui corp de invidiat, Raluka nu ezită să-şi etaleze formele în văzul lumii. Recent, aflată în oraş, vedeta le-a dat setările peste cap reprezentanţilor sexului tare.

E frumoasă, e sexy, iar paparazzii Spynews.ro au surprins-o recent în ipostaze incredibile! Au obţinut imagini de infarct cu Raluka! Artista şi-a făcut apariţia la o terasă de fiţe din Capitală şi le-a dat setările peste cap tuturor bărbaţilor!

Cu toate că este o bombă sexy, Raluka nu este prea mulţumită de corpul ei! Deşi face foarte mult sport şi are dimensiunile perfecte, artista a mărturisit că și-ar dori să iabă umerii mai înguști! Şi cum silueta subţire cu efort se ţine, în afara moştenirii genetice şi a faptului că este mare amatoare de sporturi extreme, de mai bine de jumătate de an, Raluka este şi vegetariană!

Dar secretul constă şi în alimentaţie. Dacă vă întrebaţi ce mînâncă artista într-o zi obişnuită, vă spunem noi! Micul dejun al Ralukăi începe de obicei cu o omletă sau lapte cu cereale, la prânz alege o porţie sănătoasă de broccoli, orez sau paste integrale, iar pentru cină, artista preferă salatele, peștele la grătar cu legume sau cu orez!

Recomandari