Imagini în premieră! Barbie de România are o nouă înfățișare. Fosta concurentă X Factor și-a prezentat noul năsuc!

A promis și s-a ținut de cuvânt. Barbie de România s-a operat la nas și după o absență îndelungată de pe micul ecran, tânăra și-a arătat chipul proaspăt operat

A promis și s-a ținut de cuvânt. Barbie de România s-a operat la nas și după o absență îndelungată de pe micul ecran, tânăra și-a arătat chipul proaspăt operat.

Sabrina Fabian este foarte mulțumită de modul în care operația i-a schimbat fizionomia. Intervenția chirurgicală a fost destul de dificilă, dar toate eforturile și sacrificiile au meritat pentru că blonda, devenită între timp șatenă, este o altă persoană.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri