Imagini înduioșătoare din intimitatea căminului. Ce fotografie a postat Mirela Vaida

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, este o artistă desăvârșită și o mamă extraoridnară, postând adesea fotografii cu cei trei copii ai săi adorabili.

Imagini înduioșătoare din intimitatea căminului. Ce fotografie a postat Mirela Vaida

antena 1

Mirela Vaida, frumoasa prezentatoare a emisiunii Acces Direct, a început săptămâna cu o fotografie de-a dreptul înduioșătoare și extrem de simpatică, postată pe contul ei de Instagram.

Artista a postat o fotografie cu doi dintre copiii ei, Carla, în vârstă de 5 ani, și Tudor, în vârstă de 1 an și jumătate. Mirela mai are un băiețel pe nume Vladimir, în vârstă de 4 ani.

Noua piesă lansată de Mirela Vaida

Pe lângă cariera în televiziune și faptul că este o mamă dedicată, Mirela Vaida este și o cântăreață de excepție. Ea a lansat o super piesă în colaborare cu Formația Basarabia, care se intitulează „Bate toba mărunțel”.

Îmbrăcată cu un superb costum popular și purtând floare în păr, îndrăgita prezentatoare a cucerit instant inimile fanilor și videoclipul piesei a adunat mii de vizualizări în doar câteva minute.

Printre realizările cu care se mândrește artista se numără și rolul pe care l-a interpretat în musicalul „Mamma Mia, atât de apreciat de public.

De fiecare dată, Mirela Vaida a fost o adevărată profesionistă și a demonstrat că merită pe deplin să o numim artistă.

Deși o putem vedea aproape zilnic la emisiunea „Acces Direct”, vedeta postului Antena 1 nu se oprește aici. Recent, aceasta și-a surprins fanii cu clipurile video pe care le-a publicat pe canalul său oficial de YouTube.

Extrem de activă atât profesional cât și în viața de zi cu zi, vedeta este apreciată de fanii săi pentru modul în care reușește să le facă pe toate.

Mirela Vaida, concurentă la „Te cunosc de undeva!” 2021 de la Antena 1

Obişnuită cu scena emisiunii „Te cunosc de undeva” dar doar în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a acceptat provocarea și a ales să devină concurent!

„Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte...

Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”, a dezvăluit artista.

Ultimele știri