Imagini nedifuzate până acum! Aceasta este ultima înregistrare cu Stela Popescu! Ce spunea actrița cu puțin timp înainte de a pleca la Ceruri!

Pe 9 noiembrie, Stela Popescu a filmat pentru emisiunea lui Dan Negru, „Guess My Age”. Imaginile nu au mai fost difuzate până acum, căci show-ul se la lansa pe 30 noiembrie.

Pe 9 noiembrie, Stela Popescu a filmat pentru emisiunea lui Dan Negru, „Guess My Age”. Imaginile nu au mai fost difuzate până acum, căci show-ul se la lansa pe 30 noiembrie.

Ce a mărturisit îndrăgita actriță Stela Popescu în cadrul ultimei sale filmări?

Primele informaţii arată că actriţa a fost găsită decedată în locuinţa sa. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

Actriţa Stela Popescu, care peste o lună împlinea 82 de ani, a fost găsită moartă azi, 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la putin timp dupa ce a ajuns la fata locului!

Ultima fotografie cu marea actriţă, făcută în urmă cu două zile la un eveniment monden: "Ce plăcere, această revedere"

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri