Căutare Live

Imagini ȘOC! Pitt, surprins în timp ce o bruschează pe Angelina! O ceartă aprigă între ea și Brad a fost filmată de paparazzi

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit oficial pe 15 septembrie. Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, luni, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit oficial pe 15 septembrie. Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, luni, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Tabloidele din afară susțin că certurile în familia Jolie Pitt nu sunt recente. Daily Mail a publicat imagini surprise în octombrie 2015, în timp ce cuplul se afla în Marea Britanie, în vacanță.

Fotografiile îi înfățișează pe Brad Pitt și Angelina Jolie cerâtâdu-se apring, iar la un moment dat actorul o bruschează pe soția sa, prinzând-o de braț. Angelina se retrage și gesticulează, trădând iritarea și neînțelegerile între ea și partenerul de viață.

La câteva ore după confirmarea informaţiilor referitoare la divorţul cuplului, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People. ”Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Relaţia lor a fost relatată pe larg în tabloidele din lumea întreagă, în articole care se concentrau adeseori pe rolul pe care Angelina Jolie l-ar fi jucat în destrămarea căsniciei dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, însă relaţia lor a devenit subiectul unui număr uriaş de speculaţii încă din 2004, în timpul filmărilor de la ”Mr. & Mrs. Smith”. În acea vreme, Brad Pitt era căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston.

FOTO! Poate naște în orice clipă, dar e șocant cum arată! Bianca Drăgușanu își contrariază din nou fanii... „What Do You Mean”?! Justin Bieber vine la București! Românii vor cânta alături de cel mai iubit artist al momentului!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri