Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Cu un îngeraș în cuptor” Imagini WOW cu cea mai frumoasă viitoare mămică din showbiz

„Mă bucur de fiecare clipă” a scris modelul Gigi Hadid, pe Instragram, după ce a publicat o serie de fotografii superbe în care își prezintă, pentru întâia oară, burtica de gravidă.

„Cu un îngeraș în cuptor” Imagini WOW cu cea mai frumoasă viitoare mămică din showbiz

Instagram/ Gigi Hadid

Aproape șapte milioane de like-uri, în mai puțin de 24 de ore. Primele imagini cu Gigi Hadid însărcinată au „rupt” internetul.

Cu toate că modelul, în vârstă de 25 de ani, și iubitul ei, Zayn Malik, fostul component One Direction, au anunțat că vor deveni părinți încă din luna aprilie, cei doi nu au vorbit aproape deloc despre sarcină.

Însă internauții au pus puținele informații pe care le-au obținut cap la cap și au estimat că Gigi ar fi însărcinată în opt luni. Surse apropiate familiei Hadid au dezvăluit că Gigi va aduce pe lume un băiețel.

Citește și: Cu cine se iubește singurul român care face furori la Hollywood? Superba blondă a întors toate privirile

Citește și: Îl recunoști? Bărbatul după care suspină milioane de femei a ajuns de nerecunoscut: „E chiar el? Transformarea este tulburătoare!”

Teoria a fost confirmată chiar de mama modelului, Yolanda Hadid, într-un interviu:

„Aștept cu nerăbdare să devin bunică, ăn septembrie, mai ales după moartea mamei mele. Uite frumusețea acestei vieți: un suflet ne părăsește, se naște altul. Suntem, cu adevărat, binecuvântați”, a spus mama lui Gigi.

În tot acest timp, fanii au tot întrebat-o de ce nu dezvăluie mai multe despre evoluția sarcinii. Într-un Q&A pe Instagram, modelul a explicat de ce a ales tăcerea:

„Îmi dau seama că oamenii nu înțeleg de ce nu postez despre bebe, dar trebuie să înțelegeți că lumea se confruntă cu o pandemie…sarcina mea nu mi se pare un subiect de interes general în vremurile astea”, a scris Gigi Hadid.

growin an angel :)

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Citește și: A fost părăsită de soț pentru cea mai frumoasă femeie din lume. S-au reîntâlnit,15 ani mai târziu, iar zvonurile au explodat: „Nimic nu îi poate despărți!”

„Am fi vrut să anunţăm în felul nostru”

Gigi Hadid a confirmat faptul că este însărcinată în emisiunea lui Jimmy Fallon.

„Evident, am fi vrut să anunţăm în felul nostru. Suntem foarte încântaţi, fericiţi şi recunoscători pentru toate urările de bine primite şi pentru sprijin”, a spus modelul.

Fallon a sfătuit-o să se bucure de sarcină, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă în lume în această perioadă.

„Încerc. Mai ales în vremurile astea, este o parte bună să fim acasă, împreună, şi să avem această experienţă zi cu zi”, a spus Hadid.

Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, şi Zayn Malik, fost membru al grupului One Direction, în vârstă de 27 de ani, au o relaţie de peste cinci ani. Au dezvăluit în 2015 că sunt împreună, iar în 2018 au anunţat că s-au despărţit. Anul trecut, au confirmat că s-au împăcat.

Recomandari