Imaginile anului! Gigi Becali, la plimbare cu oile! Cum a fost surprins omul de afaceri din Pipera

Gigi Becali continuă să surprindă de fiecare dată când are ocazia! De data aceasta, milionarul român a fost surprins la volanul bolidului de 200.000 de euro, alături de oile sale.

Gigi Becali a fost în inspecție la oile sale

Gigi Becali este un exemplu de om care nu a uitat de unde a plecat. Latifundiarul din Pipera a mers în "inspecție" la mioarele sale, dar nu aşa oricum, ci cu bolidul de 200.000 de euro!

citește și: Cum a fost surprinsă fiica lui Gigi Becali la cumpărături

Paparazzii au surprins imagini senzaţionale cu milionarul.

Încă de la primele ore ale dimineții, Gigi Becali a mers să vadă dacă oile sale sunt bine. La un moment dat a apărut și ciobanul, cu care milionarul a schimbat câteva vorbe.

Apoi, Becali s-a dat jos din mașină, și-a continuat inspecția și apoi s-a urcat înapoi în mașină, semn probabil că lucrurile sunt pe placul său și oile arată îndeajuns de bine.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri