Căutare Live

Imaginile care nu s-au văzut la televizor. Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a Vulpiței

La împlinirea celor 23 de ani ai săi, Vulpița s-a decis să se apuce de vlogging și și-a făcut propriul canal de YouTube.

Imaginile care nu s-au văzut la televizor. Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a Vulpiței

instagram

Veronica Vulpița a dorit să le povestească fanilor ei cum a fost petrecerea de ziua de naștere și a împărtășit noi imagini în exclusivitate pe canalul său de YouTube.

Pe 15 noiembrie, Veronica și-a sărbătorit ziua de naștere. Vulpița din Blăgești se poate declara o femeie împlinită la 23 de ani, având un soț, o fetiță și un alt bebeluș pe drum.

Pe 16 noiembrie, distracția a continuat și în platoul emisiunii Acees Direct. Cu toate acestea, Veronica a ținut să împărtășească imagini inedite cu fanii ei printr-un nou video pe YouTube. Așadar, ea a postat un filmuleț în care a povestit cum au fost pregătirile pentru petrecere, cum a gătit cu Viorel și dansurile pe care le-au făcut în curte.

După cea suflat în lumânări, de ziua ei, Veronica a dezvăluit echipei Acces Direct ce dorință și-a pus.

"Să îmi aduc fata. Asta e cea mai mare dorinta șii sper să mi-o îndeplinesc", spune Veronica.

Fără lenjerie intimă, într-o rochie extrem de sexy. Cum s-a fotografiat Alexandra Stan, spre bucuria fanilor... Sora Lidiei Buble a devenit majoră. Cât de frumoasă e Lorena la 18 ani: "Cea mai frumoasă ființă creată de Dumnezeu...
Ultimele știri