Antena Căutare

Imaginile cu Johnny Depp care i-au înspăimântat pe fani: palid și vizibil slăbit! Ultimele detalii despre starea de sănătate a actorului

Aflat în turneu împreună cu trupa sa rock, Johnny Depp a urcat pe scena din Marea Britanie într-o formă fizică mult mai apropiată de cea pe care o ştim.

Aflat în turneu împreună cu trupa sa rock, Johnny Depp a urcat pe scena din Marea Britanie într-o formă fizică mult mai apropiată de cea pe care o ştim.

În vârstă de 55 de ani, actorul a părut slăbit şi palid în pozele făcute alături de fani din Rusia. Unii internauţi au spus că Johnny Depp ar fi grav bolnav. Este, însă, posibil, ca transformarea dramatică să fie provocată de pregătirea pentru un nou rol.

Până acum, starul francizei "Piraţii din Caraibe" a refuzat să facă vreo declaraţie pe acest subiect.

Trupa ABBA le-a dovedit fanilor că lucrează la noi melodii! PRIMA imagine de la reuniune. FOTO... Fuego, drumul de la sărăcie la milioane de fani: "Am fost un copil amărât. Copilăria, pentru mine, a fost cea mai g...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x