Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imaginile durerii! Julia Louis-Dreyfus, una dintre cele mai iubite actrițe, a încheiat şedinţele de chimioterapie. Fotografii emoționante cu diva bolnavă

Actriţa Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer, a încheiat şedinţele de chimioterapie şi a marcat acest moment pe Instagram cu un videoclip în care băieţii ei au sărbătorit făcând playback pe melodia "Beat it" a lui Michael Jackson, notează The Hollywood Reporter.

Actriţa Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer, a încheiat Imaginile durerii! Julia Louis-Dreyfus, una dintre cele mai iubite actrițe, a încheiat şedinţele de chimioterapie. Fotografii emoționante cu diva bolnavăşi a marcat acest moment pe Instagram cu un videoclip în care băieţii ei au sărbătorit făcând playback pe melodia "Beat it" a lui Michael Jackson, notează The Hollywood Reporter.

Interpreta din "Seinfeld" şi "Vicepreşedinta/ Veep" a scris despre Charlie şi Henry, fiii săi din relaţia cu Brad Hall: "Nu-i aşa că sunt drăguţi?".

Louis-Dreyfus a anunţat în septembrie că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ea a spus că a aflat la o zi după ce a câştigat premiul Emmy pentru "Vicepreşedinta". De atunci a împărtăşit experienţa pe reţelele de socializare.

Imaginile durerii! Julia Louis-Dreyfus, una dintre cele mai iubite actrițe, a încheiat şedinţele de chimioterapie. Fotografii emoționante cu diva bolnavă

Videoclipul este intitulat: "Ultima zi de chimioterapie a mamei! Beat it! Cu dragoste, Henry şi Charlie". Louis-Dreyfus şi-a numit copiii: "Băieţii mei frumoşi".

Videoclipul publicat vineri a fost vizionat de peste 500.000 de ori până sâmbătă după-amiază.

Louis-Dreyfus a împlinit sâmbătă 57 de ani. Ea a fost premiată în 1994 cu un Glob de Aur pentru rolul Elaine Benes din "Seinfeld".

Recomandari