Imaginile durerii! Julia Louis-Dreyfus, una dintre cele mai iubite actrițe, a încheiat şedinţele de chimioterapie. Fotografii emoționante cu diva bolnavă

Actriţa Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer, a încheiat şedinţele de chimioterapie şi a marcat acest moment pe Instagram cu un videoclip în care băieţii ei au sărbătorit făcând playback pe melodia "Beat it" a lui Michael Jackson, notează The Hollywood Reporter.

Actriţa Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer, a încheiat Imaginile durerii! Julia Louis-Dreyfus, una dintre cele mai iubite actrițe, a încheiat şedinţele de chimioterapie. Fotografii emoționante cu diva bolnavăşi a marcat acest moment pe Instagram cu un videoclip în care băieţii ei au sărbătorit făcând playback pe melodia "Beat it" a lui Michael Jackson, notează The Hollywood Reporter.

Interpreta din "Seinfeld" şi "Vicepreşedinta/ Veep" a scris despre Charlie şi Henry, fiii săi din relaţia cu Brad Hall: "Nu-i aşa că sunt drăguţi?".

Louis-Dreyfus a anunţat în septembrie că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ea a spus că a aflat la o zi după ce a câştigat premiul Emmy pentru "Vicepreşedinta". De atunci a împărtăşit experienţa pe reţelele de socializare.

Imaginile durerii! Julia Louis-Dreyfus, una dintre cele mai iubite actrițe, a încheiat şedinţele de chimioterapie. Fotografii emoționante cu diva bolnavă

Videoclipul este intitulat: "Ultima zi de chimioterapie a mamei! Beat it! Cu dragoste, Henry şi Charlie". Louis-Dreyfus şi-a numit copiii: "Băieţii mei frumoşi".

Videoclipul publicat vineri a fost vizionat de peste 500.000 de ori până sâmbătă după-amiază.

Louis-Dreyfus a împlinit sâmbătă 57 de ani. Ea a fost premiată în 1994 cu un Glob de Aur pentru rolul Elaine Benes din "Seinfeld".

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri