Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Impecabilă din cap până în picioare! Loredana, ”ZEIȚĂ” la aproape 50 de ani! Artista face senzație pe Instagram. Fanii au reacţionat imediat | FOTO

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și deși mai are foarte puțin până va împlini vârsta de 50 de ani, cântăreața arată cum nu se poate mai bine.

Loredana Groza

Instagram/Loredana Groza

La aproape 50 de ani Loredana Groza concurează cu puștoaicele de liceu la capitolul frumusețe.

Artista este în cea mai buna formă și arată că există cu adevărat tinerețe fără bătrânețe.

În vârstă de 49 de ani, Loredana a postat o fotografie, pe Instagram, care i-a adus multe critici din partea internauților. Nu de puține ori Lori a fost criticată pentru faptul că a apelat prea des la procedurile de chirurgie estetică.

Artista a fost pusă la zid pentru faptul că s-a operat de foarte multe ori, iar comentariile internauților au fost majoritatea răutăcioase la adresa sa: „Fizic nu semeni deloc cu Loredana / Nu semeni deloc / Ești extrem de schimbată, nu mai arăți deloc așa cum arătai înainte / Te-ai operat de prea multe ori, dacă te vedem pe stradă, nu te mai recunoaștem” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit artista, la fotografia postată pe rețeaua de socializare.

Există și persoane care o apreciază pe artistă:

"Faptul că se reinventează la această frumoasă vârstă, este un act de curaj. Foarte bine a făcut, în fond, este problema ei ce face cu banii și corpul propriu, nu? Nu avem niciun drept, să o criticăm, este un gest pe care Loredana și-l asumă! Bravo Loredana, felicitări 🌹🤗👍👏!!! ...Mie, ca și femeie de vârsta ei, îmi transmite un vibe bun😊❤🌹👌!!!!!!!" / Ești superba!❤️❤️❤️❤️❤️ / Superba! / Bă, a naibii ,frumoasă mai esti!😍, au scris fanii pe pagina de Instagram.

Deși s-a speculat de multe ori că s-a operat și nu a spus nici da, nici nu, Loredana Groza a mărturisit, acum ceva timp, că nimeni nu se naște perfect, lăsând, astfel, loc la fel de fel de interpretări.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv, despre operațiile estetice.

CÂT DE FRUMOASĂ ESTE FIICA LOREDANEI GROZA! CELE DOUĂ SEAMANĂ PERFECT

Loredana Groza este o femeie pe deplin împlinită! Aceasta se bucură de o carieră cu un succes răsunător și este și mămica unei minunate fiice.

Elena seamănă perfect cu mama sa, iar Loredana se bucură de o legătură extrem de puternică formată cu fata ei. Deși ochii sunt de o nuanță mai închisă iar părul său este șaten, trăsăturile le-a moștenit de la faimoasa cântăreață.

Artista nu ratează nicio ocazie de a le arăta fanilor câte o fotografie cu fiica sa, fiind extrem de mândră de copilul pe care l-a crescut.

Impecabilă din cap până în picioare! Loredana, ”ZEIȚĂ” la aproape 50 de ani! Artista face senzație pe Instagram. Fanii au reacţionat imediat | FOTO

Recomandari