Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

În anii ’90 făcea furori cu pătrățelele lui, acum e de nerecunoscut. Cât s-a schimbat Brendan Fraser, starul din Mumia

Brendan Fraser, faimosul actor arătos din filmul Mumia, celebru pentru abdomenul lui perfect cu care s-a mândrit în filmul George al Junglei, este acum complet schimbat.

În anii ’90 făcea furori cu pătrățelele lui, acum e de nerecunoscut. Cât s-a schimbat Brendan Fraser, starul din Mumia

profimedia

Cum a debutat Brendan Fraser în lumea actoriei

Brendan a devenit faimos pentru rolul său din trilogia Mumia (1999-2008), dar și pentru rolurile din comediile sau filmele SF precum Bedazzled (2000), George of the Jungle (1997), Looney Tunes: Back in Action (2003) și Journey to the Center of the Earth (2008).

Actorul a avut succes și cu rolul său din serialul Texas Rising (2015), dar și în serialul dramă The Affair (2016-2017). Brendan a apărut în seriale urmărite de un public foarte larg, precum Scrubs și The Simpsons.

Cascadoriile pe care actor le-a făcut de-a lungul carierei sale de actor i-au adus probleme de sănătate pe care le-a putut rezolva cu ajutorul unor intervenții chirurgicale. Actorul a suferit mai multe operații ce s-au întins pe o perioadă de 7 ani. Printre intervențiile de care a avut nevoie se numără și o operație la corzile vocale, dar și una la genunchi.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Viața de familie a lui Brendan

În 1993, Brendan Fraser a întâlnit-o pe frumoasa Afton Smith și s-au îndrăgostit. Cinci ani mai târziu, în 1998, cei doi s-au căsătorit și au împreună trei băieți, pe Griffin (născut în 2002), Holden (născut în 2004) și Leland (născut în 2006).

Din nefericire, celebrul cuplu a divorțat în 2007, iar Brendan a plătit mulți ani pensie alimentară pentru cei trei copii ai săi, suma totală pe care o dădea annual ajungând la 900.000 de dolari.

În 2018, actorul l-a denunțat pe Philip Berk, președintele de la Hollywood Foreign Press Association, pentru agresiune sexuală. După acest incident, urmat de divorț și moartea mamei sale, Brendan Fraser s-a confruntat cu depresia care, spune el, a dus și la declinul carierei sale actoricești.

Noul proiect cinematografic al lui Brendan Fraser

Brendan Fraser, în vârstă de 52 de ani în prezent, va juca în filmul The Whale, regizat de Darren Aronofsky. Noul film are la bază o piesă de teatru cu același nume scrisă de Samuel D. Hunter. Acțiunea filmului este plasată în Idaho, iar Brendan, care îl va interpreta pe protagonist, va juca rolul unui supra-ponderal care încearcă să își reia relația cu fiica sa.

Noul rol l-ar putea ajuta pe Brendan să revină în forță pe micile și marile ecrane, într-un proiect cinematografic ce le-ar putea aminti cinefililor cât de talent este.

Recomandari