În ipostaze sexy, aproape goală, în cadă. Ramona Olaru și-a serbat ziua de nume cu o fotografie incendiară

Ramona Olaru, frumoasa prezentatoare meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani, și-a bucurat cei 265 mii de urmăritori de pe Instagram cu o nouă fotografie sexy, chiar de ziua ei de nume.

În ipostaze sexy, aproape goală, în cadă. Ramona Olaru și-a serbat ziua de nume cu o fotografie incendiară

instagram

Frumoasa blondă și-a sărbătorit onomastica de Sfântul Nicolae într-un mod deosebit, dedicându-și această zi în totalitate și făcându-și cadou de Moș Nicolae câteva ore de relaxare.

Ramona a ales să își petreacă ziua de nume cu o baie relaxantă în cadă și a pozat într-un body negru, din dantelă, acoperită de spumă, spre deliciul fanilor care i-au admirat frumusețea. Comentariile de laudă la adresa frumoasei Ramona Nicoleta au curs, iar fotografia a strâns peste 14.000 de aprecieri.

Cum a ajuns Ramona Olaru asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București și printr-o împrejurare, a ajuns în căminul Agronomiei. Pentru că nu avea cazarea asigurată, a decis să se înscrie la cursuri, la îndemnul unor prieteni.

Ulterior a studiat și Management Financiar Contabil. În plus, și-a finalizat studiile de licență cu un master în inginerie agricolă.

Cu toate acestea, Ramona nu a fost și nici nu este atrasă de acest domeniu. Înainte de primele sale apariții la TV, ea a fost picol și model. Încă mai participă la prezentări de modă, însă prioritar este locul de muncă de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Înainte de a deveni vecina de la Neatza

Ramona Olaru arată extroardinar de bine la vârsta de 31 de ani. Remarcată fiind întotdeauna pentru fizicul său impecabil, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a știut să profite de fiecare moment pentru a avea o apariție fără cusur.

Înainte de a deveni vecina de la Neatza, Ramona a apărut pe micile ecrane la Super Bingo Metropolis. Pe atunci, ea își dorea foarte mult să aibă propria afacere, cu fostul soț, Bogdan.

Deși pare că nu a avut noroc în dragoste, frumoasa blondă a învățat să se aprecieze mai mult și să se răsfețe, postând mereu fotografii în care arată ca o zeiță, cu o siluetă de invidiat și o frumusețe aparte.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri