Căutare Live

Înainte de Mutu, a trecut prin patul lui Mircea Radu și al lui Lucian Viziru. Ce ascunde Alexandra Dinu în spatele chipului angelic

Este frumoasă, senzuală şi duce o viaţă de prinţesă în Italia, cariera ei este în plină ascensiune, dar ea a rămas aceeaşi fată modestă.O româncă superbă care face furori la 2000 de kilometrii de casă.

Este frumoasă, senzuală şi duce o viaţă de prinţesă în Italia, cariera ei este în plină ascensiune, dar ea a rămas aceeaşi fată modestă. O româncă superbă care face furori la 2000 de kilometri de casă.

Alexandra Dinu a ajuns o actriţă de succes. Iar despre ea au curs râuri de cerneală. Experienţa dobândită, şarmul şi talentul au ajutat-o să facă impresie în faţa regizorilor italieni şi să adune aproximativ 17 pelicule până acum.

A ajuns cunoscută publicului larg, odată cu relaţia pe care a avut-o cu Adrian Mutu, dar înainte să-l cunoască pe fotbalist, Alexandra a avut o relaţie cu un bărbat celebru şi şarmant... Mircea Radu.

Dacă ar fi să ne luăm după bârfele mondene, Alexandra Dinu ar fi flirtat şi cu Lucian Viziru. Gurile rele spun că Lucian s-ar fi fost îndrăgostit până peste urechi de chipul angelic al Alexandrei, dar doar ei ştiu de ce relaţia lor nu a mers mai departe.

Drumurile vieţii aveau să o ducă în altă parte! În 2000, Alexandra l-a cunoscut pe Adrian Mutu. Povestea lor a început pe vremea când frumoasa blondină prezenta o emisiune dedicată cailor putere. S-au căsătorit și au împreună un copil, pe Mario. Și iubirea lor s-a terminat cu un divorț. Au urmat și scandaluri.

Află mai multe în emisiunea "Dosarele VIP" de la Antena Stars, AICI!

VIDEO: Cât de frumoasă este Nico la 45 de ani! Cântăreaţa a slăbit enorm într-un timp rapid! Ce dietă a urmat... Surpriză în showbiz! Femeia care a primit un briliant de la Adrian Mutu, de Mărţişor! Nu, nu e noua iubită...
Ultimele știri