Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

"Încă merg la ședințele alcoolicilor anonimi. Toți știu cine sunt!" A avut probleme cu drogurile, dar a răzbit. Fiica lui Michael Jackson are acum chip de revistă

A impresionat o lume întreagă la moartea tatălui său, regele muzicii pop. Paris Jackson, pe numele său, fiica regretatului Mickael Jackson, la cei 18 ani, are în spate o adevărată poveste de viață.

Paris, alături de mătușa sa, Janet Jackson

A impresionat o lume întreagă la moartea tatălui său, regele muzicii pop. Paris Jackson, pe numele său, fiica regretatului Mickael Jackson, la cei 18 ani, are în spate o adevărată poveste de viață.

Venirea pe lume a lui Paris Jackson a fost un eveniment mondial. Fiica lui MJ a devenit peste noapte unul dintre cei mai mediatizați copii din istorie, iar odată cu trecerea în neființă a tatălui său, întreg mapamonul a văzut-o înlăcrimată la căpătâiul regelui muzicii pop.

Paris și-a aniversat ziua de naștere la începutul acestei luni și a sărbătorit alături de iubitul ei, toboșarul Michael Snoody, cu opt ani mai mare. Imaginile postate de fiica megastarului, pe contul său de Instagram, îi surprinde pe ambii, ținându-se în brațe precum doi îndrăgostiți. Atât Paris, cât și Michael au avut, în trecut, mari probleme cu alcoolul și cu drogurile, aspect ce i-ar fi apropiat.

Foto: Instagram

" Așteptările pe care le aveați de la tatăl meu erau la fel de ridicole. Era distrus zilnic din cauza asta”

În urmă cu câteva luni, Paris recunoștea public faptul că ar fi avut probleme cu viciile și că se află în continuă recuperare. Ba mai mult, această mărturisire a fost făcută după ce tot mai mulți prieteni virtuali i-au reproșat lui Paris că nu răspunde niciodată mesajelor lor. Tânăra a avut atunci o reacție dură la adresa admiratorilor ei, dar și ai tatălui său: „Situația asta este ridicolă. Vă așteptați să stau în fund toată ziua și să vă răspund la comentarii? Mă duc la ședințele Alcoolicilor Anonimi, nu am timp. Am lucruri personale de făcut. Mi se pare al naibii de egoist să fiu atacată, doar pentru că oamenii nu primesc ceea ce vor”, scria Paris pe internet.

Credeau că are cancer, dar este GRAVIDĂ! Janet Jackson va deveni mămică la 50 de ani! Video: Vă spune, vouă, vestea!

„Nu vă cunosc, dar așteptările voastre de la mine sunt ridicole. Așteptările pe care le aveați de la tatăl meu erau la fel de ridicole. Era distrus zilnic din cauza asta”, a completat fiica lui Michael.

Michael Jackson s-a stins pe 9 iunie 2009, la 50 de ani, și deși s-a speculat ințial că va fi înmormântat la Neverland, pentru a-l transforma într-un sanctuar cum este Graceland pentru Elvis Presley, Michael Jackson a fost până la urmă înhumat în Los Angeles.

Recomandari