Antena Căutare

Influenceriță celebră în România, la un pas de a fi răpită de traficanți. Prin ce a trecut, chiar în plină stradă

Marilu Dobrescu a trecut prin clipe de coșmar în vacanță. Influencerița a fost la un pas de a ajunge pe mâna traficanților și toată povestea pare desprinsă dintr-un film de acțiune.

colaj foto marilu la un pas sa fie rapita in laponia Galerie
Marilu Dobrescu a trecut prin clipe de coșmar în vacanță. Influencerița a fost la un pas de a ajunge pe mâna traficanților și toată povestea pare desprinsă dintr-un film de acțiune. | Instagram & Capturi Tik Tok

Marilu Dobrescu are o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online, dar asta nu a împiedicat-o să treacă prin clipe groaznice, în plină stradă. Aflată în vacanță în Orașul lui Moș Crăciun, tânăra era la un pas de a fi răpită de traficanții ruși și a povestit fiecare amănunt pe rețelele de socializare.

Marilu Dobrescu, la un pas de a fi răpită de traficanți de carne vie ruși. Ce a povestit în mediul online

În prezent, celebra influenceriță se află în călătoria visurilor ei, la Polul Nord, alături de iubitul său, Iustin. Cu toate acestea, lucrurile au degenerat rapid și totul s-a transformat în coșmar, după ce a fost la un pas de a ajunge pe mâna traficanților de carne vie și în plus, a fost martora unor scene dureroase.

În timp ce partenerul ei se afla la recepție, Marilu Dobrescu a fost la un pas de a fi răpită de traficanți. Chiar în fața apartamentului lor, se aflau câțiva ruși care au încercat să îi răpească pe vecinii lor, o mamă și un copil, dar pentru că nu au putut duce planul la capăt, s-au ascuns chiar sub mașina influenceriței și a iubitului ei.

Articolul continuă după reclamă

„Aseară eram la un pas de a fi răpită de lângă apartament de niște traficanți ruși. Am și filmări cu poliția și altele. (...) Nici eu nu pot să cred că s-a întâmplat asta, hai să vă povestesc totul acum că m-am mai calmat... Super amintire cu care o să rămân din orașul lui Moș Crăciun. (...) Aseară am ajuns la apartament pe la ora 22:00 și m-am pus în pat cu Dusty ca să postez chestii de pe parcursul zilei. Iustin s-a dus la recepție ca să lucreze ceva de pe laptop (...) Au început să se audă niște sunete ciudate de afară”, a mărturisit Marilu Dobrescu pe TikTok.

Cu toate acestea, spune ea, a ignorat suntele și chiar în momentul în care traficanții au parcat în fața clădirii în care sunt cazația, ea plănuia să iasă.

„Se auzeau țipete la un moment dat, oameni care vorbeau, sunet de mașină care pune frână și conduce repede după... (...) La un moment dat voiam să merg la mașină. Am fost cu mâna pe clanța de la ieșirea din spate de cel puțin 15 ori, dar de fiecare dată era ceva care să mă oprească. (...) A oprit o dubă cu numere de Rusia. Își căutau următoarele victime. În timp ce eu auzeam sunetele alea ciudate... În timp ce eu eram cu mâna pe clanță să ies la mașină. Asta se întâmpla de fapt”, a mai povestit influencerița.

Tânăra cunoscută în mediul online pentru felul deschis în care își povestește experiențele de viața a mai dezvăluit că deși ea a reușit să își dea seama la timp, o mamă și copilul ei de 15 ani au fost trași cu forța în duba cu numere de Rusia.

Cu toate acestea, cei doi au reușit să se salveze și ulterior chiar au discutat despre cele întâmplate. Ea a publicat chiar și conversația pentru că unii internauți au acuzat-o că a inventat totul pentru publicitate.

„Ghinionul face că vecinii noștri, o mamă cu copilul ei de 15 ani, să iasă din apartamentul lor fix în momentele alea... Ăștia din dubă au sărit pe ei să îi bage cu forța în duba lor. Tremur, vă jur. (...) Individul din spate a deschis ușile, i-a tras pe mamă și pe copil cu forța înăuntru. Mama, super strong, a putut să îl împingă pe bărbat și să fugă cu copilul. (...) Mi se taie respirația când îmi reamintesc tot”, a mai spus Marilu Dobrescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cătălin Scarlateacu a transmis un mesaj inedit, chiar inainte de a începe America Express. Cum s-a afișat și ce a putut ... Deces în familia Sterp! Ileana, sora cântărețului Culiță Sterp, a făcut anunțul dureros. Cine s-a stins din viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x