Căutare Live

Informație BOMBĂ! Cristian Pomohaci A PLECAT DIN ȚARĂ! Cu cine a fost FOTOGRAFIAT fostul preot!

După evenimentele din ultima vreme, Cristian Pomohaci a luat o decizie radicală. Preotul caterisit în urmă cu ceva vreme a părăsit țara cu destinația Germania. Acesta a fost surprins pe aeroportul din Frankfurt de către un român aflat la rându-i în țara lui Gothe, care și-a luat inima-n dinți și l-a fotografiat.

Imaginile au fost publicate de site-ul Cancan, iar potrivit informațiilor apărute aici, Pomohaci ar fi însoțit de un tânăr, care, culmea ar fi făcut plângere împotriva controversatului personaj: „Pe cine am văzut azi în aeroport în Frankfurt… Nu am putut să fac o poză mai bună …Mi-a fost frică de Poliție… Popa (…) era alături de un tânăr pe care l-am văzut undeva la TV… Culmea este că acest tânăr îl acuza (…)”

ȘOC în lumea muzicii! A murit cântărețul Scott Hutchinson! Trupul neînsuflețit a fost găsit în afara orașului în care lo... Imagini INCREDIBILE. Ce s-a întâmplat la parastasul Ionelei Prodan! Inevitabilul s-a produs...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri