Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Informații de ultimă oră despre Andreea Bălan. Starea de sănătate a artistei e gravă!

Andreea Bălan a ajuns din nou în stare gravă la spital. Pentru a treia oară, în doar 17 zile. După ce inima i s-a oprit în timpul operaţiei de cezariană, are nevoie de o nouă intervenţie, din cauza unei hemoragii.

Andreea Bălan a ajuns din nou în stare gravă la spital. Pentru a treia oară, în doar 17 zile. După ce inima i s-a oprit în timpul operaţiei de cezariană, are nevoie de o nouă intervenţie, din cauza unei hemoragii. Dar medicii se tem că încă o anestezie generală, atât de repede, i-ar pune viaţa în pericol.

„Deja eram cusută, închisă şi totuşi sângeram. Am trecut prin ceva foarte grav, mi s-a spus”.

Erau primele declaraţii ale Andreei Bălan, după ce a fost la un pas de moarte, în timpul naşterii. Inima i s-a oprit pe masa de operaţie, timp de un minut. La doar câteva zile distanţă, starea artistei s-a agravat. Pe 16 martie, s-a întors de urgenţă la spital.

In mai bine de două săptămâni, artista a trecut prin două intervenţii critice, ambele făcute sub anestezie. După ce şi-a născut fetiţa, a ajuns la acelaşi spital privat din Capitală cu hemoragie din cauza unor hematoame apărute în zona operaţiei. A fost salvată atunci, dar problemele au reapărut după numai câteva zile.

"Astfel de cazuri sunt rare şi ţin de anticoagularea sângelui în urma operaţiei grele prin care am trecut pe 4 martie. Au apărut alte hematoame care trebuie operate şi eliminate. Zâmbetul e mereu la locul lui chiar dacă sunt pe patul de spital."

Pentru că a suferit deja două intervenţii chirurgicale sub anestezie în doar două săptămâni, pentru Andreea Bălan a treia operaţie este cu risc. E motivul pentru care medicii îi evaluează deocamdată starea de sănătate pentru a reduce pericolul unei hemoragii

Recomandari