Live acum
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Informații de ultimă oră despre starea lui Dustin Diamond, din Salvați de Clopoțel, după diagnosticul de cancer. Ce s-a aflat

Dustin Diamond, actorul care l-a jucat pe Screech în serialul Salvați de Clopoțel, a primit un diagnostic cumplit - cancer.

Dustin Diamond, starul din Salvați de Clopoțel, diagnostic de cancer

Profimedia

După ce a fost dus de urgență la spital săptămâna trecută, din cauza unor dureri cumplite în tot corpul, Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul său ca Screech în Salvați de Clopoțel, a primit un diagnostic cumplit - cancer în stadiul 4.

Apropiații actorului în vârstă de 44 de ani au dezvăluit recent care e starea sa actuală de sănătate și cum face față diagnosticului.

Care e starea de sănătate a actorului Dustin Diamond

Mai multe surse au vorbit despre starea de sănătate actuală a actorului în vârstă de 44 de ani, după ce a fost internat în spital săptămâna trecută.

Citește și: Dustin Diamond, actorul care l-a jucat pe Screech în Salvați de Clopoțel, diagnostic cumplit: cancer. În ce stadiu e

”Nu arată bine, nu arată bine deloc,” a dezvăluit o sursă, scrie Daily Mail. ”O să stea în spital o perioadă. E in faza de tratament acum. E greu, e foarte greu.”

”Are dureri cumplite, dar încearcă să rămână optimist. În acest moment, suferă. Dispoziția i se tot schimbă, un minut o duce foarte bine, dar după îl apucă iar durerile - lacrimi. E o perioadă încărcată emoțional.”

În ciuda veștilor proaste, Diamond îi are aproape pe prietenii și familia lui, ce se pare că îl sună în fiecare zi pentru a se asigura că e okay.

”Cei apropiați îl sună în fiecare zi, încearcă să-l binedispună,” a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly. ”Are o mână de oameni care se află în cercul lui apropiat - printre ei se numără și iubita lui. Habar nu au când se poate întoarce acasă.”

Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer

Actorul a făcut o serie de analize și teste după internarea în spital, însă diagnosticul nu a adus vești bune pentru Diamond și apropiații lui. Actorul a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4.

Apropiații actorului au anunțat pe Facebook informații despre starea lui Dustin și au spus că urmează să se facă mai multe teste pentru a se afla cu exactitate dacă suferă de un anumit tip de cancer.

“În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile și va fi făcut un plan care va fi respectat,” a scris un reprezentant pentru Dustin Diamond pe rețeaua de socializare Facebook. ”Vă cerem tuturor să îi respectați intimitatea lui Dustin în aceste momente dificile. Toată pozitivitatea și rugăciunile sunt apreciate.”

Reprezentanții lui Dustin Diamond au declarat că fanii actorului, ce au fost surprinși de diagnostic, vor primi mai multe informații atunci când acestea vor fi disponibile. În acest moment, vedeta trece printr-o serie de teste pentru a determina ce fel de cancer are și cum poate fi tratat.

Salvați de Clopoțel a fost unul dintre cele mai urmărite seriale ale anilor ‘90 și vedetele lui au devenit rapid cunoscute în întreaga lume. Dintre aceștia, Dustin Diamond a fost unul dintre cei mai apreciați de fanii serialului, însă viața sa a luat rapid o turnură bizară.

Citește și: A învins cancerul, dar medicii i-au spus că nu va mai avea niciodată copii. Cum a fost posibil să nască un bebeluș perfect normal

După ce l-a jucat pe Samuel “Screech” Powers în serialul de comedie, Diamond a apărut în mai multe filme și emisiuni de reality show, precum Celebrity Fit Club.

Recomandari