Căutare Live

"Ingerașii există!". Lidia Buble, imaginea care i-a topit pe fani: "Doamne, cât este de frumoasă!"

Este tânără, frumoasă foc şi se bucură de un succes răsunăto și nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de cei dragi. De curând, artista și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare sora ei cea mai mică.

Este tânără, frumoasă foc şi se bucură de un succes răsunător și nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de cei dragi. De curând, artista și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare sora ei cea mai mică.

"Ingerașii există", a scris artista pe pagina ei de Facebook, alaturi de fotografia care a strans 8.000 de aprecieri. Fanii au fost cuceriti pe loc de inocenta fetei care doarme in bratele Lidiei:

"Doamne, cât este de frumoasă! Parca este fotomodel, " Doamne, ce frumusețe de fetiță", "Ce dulce e! Cum doarme! Oare visează cu domnul Iisus?", au scris prietenii virtuali ai artistei.

Decizie șoc pentru fanii lui Justin Bieber! Artistul și-a anulat turneul mondial, fără motiv: "Își adoră fanii și d... Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Chester Bennington?! ”Inimile noastre sunt frânte!” Membrii trupei Linkin Park au dat publ...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri