Căutare Live

Care este cel mai mare vis a lui Florin și Brigitte Pastramă! "Noi citim biblia zilnic. Ne rugăm zilnic!"

Bruneta vorbeşte, într-un interviu în exclusivitate, despre pactul pe care l-au făcut în privinţa căsniciei lor! Care este cel mai mare vis al celor doi soți!

Brigitte Pastramă a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre planurile de viitor ale celor doi soți.

Buruneta a făcut o mărturisire la care probabil multă lume nu s-ar fi așteptat. I-a mărturisit reporterului de la Antena Stars faptul ca atât ea cât și soțul ei sunt foarte credincioși.

"Ne rugăm zilnic și citim zilnic biblia. Suntem foarte credincioși și mergem la biserică. Suntem cununați în fața lui Dumnezeu", declara Brigitte Pastramă.

Anda Adam, probleme în căsnicie? Artista a sters toate pozele cu soțul ei, de pe Instagram

De asemenea, a mai făcut câteva dezvăluiri privind planurile lor de viitor. Bruneta a ținut să precizeze faptul că își doresc un copil și spera ca acest lucru sa se întămple cât mai curând.

"Ne concentrăm pe faptul să devenim părinți. Foarte tare ne concentrăZilnic ne concentrăm pe lucrul acesta."

Florin Patramă deține o firmă de construcții, iar pe șăntierul unde se construiesc vile, cei doi soți petrec timp de câteva ore pe zi.

Urmăriți tot interviul acordat la Antena Stars de Brigitte Pastramă, accesând clipul video de mai sus.

Anda Adam, probleme în căsnicie? Artista a sters toate pozele cu soțul ei, de pe Instagram... Sunt vedete și fac ce vor ele! Divele sexy și provocatoare și-au înnebunit fanii din întreaga lume! |GALERIE FOTO...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x