Interviu exclusiv cu Andreea Marin! Vedeta explică ce i s-a întâmplat în vacanţă! | Video

Andreea Marin a dezvăluit cum a fost în vacanță, dar nu doar atât, ci și cum este viața alături de bărbatul iubit, cum trăiesc ei ca o familie, deşi nu sunt căsătoriţi.

După ce i s-au schimbat planurile de vacanță brusc, și a fost nevoită să schimbe destinația, Andreea Marin a oferit primul interviu în care explica cum a stat treaba, de fapt.

Andreea Marin, vacanță de coșmar! Ce s-a întâmplat cu vedeta! Imagini din concediul divei! | Video

"Fusesem cu câțiva ani în urmă, undeva în nordul Croației, unde este un parc intrat în Patrimoniul UNESCO, cu cascade, cu scorburi săpate în munte de apă, de vânt, sunt puse într-o oarecare lumină, de cei care administrează acest parc uriaș. Așa ca am hotărât să luăm o mașina de acolo si să parcurgem țara pâna spre Dubrovnik, unde marea, soarele, insulele în care puteai poposi și puteai mânca ceva făcut ad-hoc. Toate acestea îți ofereau o bucurie nesperata, declara Andreea Marin la Antena Stars.

Deși, anual în aceasta perioadă, Andreea alege ca destinatie de vacanță insula Capri, anul acesta nu s-a putut din cauza circumstanțelor actuale, așa ca au ales ceva asemănător.

Flick şi iubita, vacanță de vis! Unde au fugit să se relaxeze cei doi îndrăgostiți și ce au ascuns în bagaje! | Video

Au stat două săptămâni în vacanța si declara, "Zâna", nu a fost deloc scump. Au trecut patru ani de când Andreea este împreună cu partenerul ei actual.

Urmăriți declarația Andreei Marin, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri