Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

Interviu exclusiv cu Andreea Marin! Vedeta explică ce i s-a întâmplat în vacanţă! | Video

Andreea Marin a dezvăluit cum a fost în vacanță, dar nu doar atât, ci și cum este viața alături de bărbatul iubit, cum trăiesc ei ca o familie, deşi nu sunt căsătoriţi.

După ce i s-au schimbat planurile de vacanță brusc, și a fost nevoită să schimbe destinația, Andreea Marin a oferit primul interviu în care explica cum a stat treaba, de fapt.

Andreea Marin, vacanță de coșmar! Ce s-a întâmplat cu vedeta! Imagini din concediul divei! | Video

"Fusesem cu câțiva ani în urmă, undeva în nordul Croației, unde este un parc intrat în Patrimoniul UNESCO, cu cascade, cu scorburi săpate în munte de apă, de vânt, sunt puse într-o oarecare lumină, de cei care administrează acest parc uriaș. Așa ca am hotărât să luăm o mașina de acolo si să parcurgem țara pâna spre Dubrovnik, unde marea, soarele, insulele în care puteai poposi și puteai mânca ceva făcut ad-hoc. Toate acestea îți ofereau o bucurie nesperata, declara Andreea Marin la Antena Stars.

Deși, anual în aceasta perioadă, Andreea alege ca destinatie de vacanță insula Capri, anul acesta nu s-a putut din cauza circumstanțelor actuale, așa ca au ales ceva asemănător.

Flick şi iubita, vacanță de vis! Unde au fugit să se relaxeze cei doi îndrăgostiți și ce au ascuns în bagaje! | Video

Au stat două săptămâni în vacanța si declara, "Zâna", nu a fost deloc scump. Au trecut patru ani de când Andreea este împreună cu partenerul ei actual.

Urmăriți declarația Andreei Marin, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro