Ioana Ginghină s-a lăsat pe mâna experților. Are un look impecabil, un tonus molipsitor și o siluetă de invidiat

Un divorţ este o traumă pentru oricine. Când cuplul mai este şi celebru, lovitura este cu atât mai mare, din cauza presiunii publice. O vedetă care divorţează poate fi sigură că orice fir de păr nelalocul lui va fi comentat drept semn al suferinţei. Sau orice pereche nouă de pantofi cu toc-un semn că ea este dornică să meargă mai departe.

Ioana Ginghină

Totuşi, uneori, lucrurile sunt mai simple şi mai limpezi de atât. Ioana Ginghină, proaspăt divorţată de Alexandru Papadopol este un exemplu.

Are un look impecabil, un tonus molipsitor și o siluetă de invidiat. Investeşte în propria persoanã, în imaginea ei și în sufletul ei. Lucruri pe care le făcea şi înainte dar care acum arată că actriţa se simte foarte bine şi singură şi că a depăşit momentele neplăcute.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri