Ion Dichiseanu, detalii neștiute despre Stela Popescu! „A stat lângă mine! Era condamnată”

Ion Dichiseanu a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Ion Dichiseanu a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în locuința sa din București. Vestea a îndoliat întreaga Românie.

Actriţa Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. La 82 de ani, Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, s-a stins în urma unui accident vascular cerebral.

Stela Popescu a transmis un mesaj emoționant românilor! Clipul nu a mai fost difuzat până acum!

„Nu îmi pot imagina scena românească fără ea. Am făcut atâtea turnee în țară și în străinătate. Nu se plângea, era genul de om cu un caracter puternic care nu se plângea niciodată. Ea mă impulsiona mereu, îmi spunea să fiu vesel și să trecem la treabă. Ca o ghilotină a căzut vestea. De două zile nu mai știu de mine, nu am putut dormi.

Cât de bogată era Stela Popescu! Cui îi va rămâne întreaga avere adunată în zeci de ani de carieră

Această ființă, Stela...Era condamnată. Numele să se transforme în renume și apoi să apună această stea. A stat lângă mine la premiera unui film. Comentam cine joacă mai bine”, a mărturisit Ion Dichiseanu amintindu-și cu drag de colega sa de scenă, Stela Popescu.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri