Antena Căutare

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incendiare în cartea sa. Ce spune despre fostele iubite: “Vor ieși multe secrete”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește lansarea cărții sale ce cuprinde "secrete, date și informații sensibile". Câteva pasaje sunt deja disponibile, iar lansarea va fi pe 15 decembrie.

irinel columbeanu imbracat in costum la un eveniment mnden Galerie
Irinel Columbeanu prezent la un eveniment monden, fapt preferat de omul de afaceri în trecut | Hepta agency

Omul de afaceri în vârstă de 64 de ani a decis să-și intituleze cartea “Istoriile unui vehement – Ipocrația” și, pe lângă detalii despre relațiile pe care le-a avut cu femei celebre sau mai puțin celebre din România, Irinel Columbeanu vorbește și despre relațiile pe care le-a avut cu Securitatea de dinainte de 1989, potrivit viva.ro.

De altfel, acesta povestește și de ce era o țintă pentru Organele Statului, mai ales că tatăl său, Ion Columbeanu, fusese secretar general și șef al protocolului în guvernele regimului comunist.

Rămas fără avere, Irinel Columbeanu s-a apucat să vândă” și secrete, nu doar bunuri personale

Omul de faceri de la Izvorani, care în trecut avea o avere de zeci de milioane de euro pe care ulterior a pierdut-o până în punctul în care a ajuns să-și vândă bunurile, spune că această carte este compusă din idei proprii, fără să fi cerut ajutorul cuiva.

Articolul continuă după reclamă

Mai jos sunt câteva pasaje din cartea în care Columbeanu, printre altele, pune la îndoială moralitatea mai multor persoane.

Tovarăş Colbeanu, dumneavoastră aveți un profil moral total nepotrivit societății noastre. La serviciu veneați cam rar, aveți un mod de viață cam uşuratic şi nu sunteți însurat, stați singur în apartament şi umblati prin baruri de noapte (oare de unde știau, n-avea cine să le spună, nu povestea nimănui despre aventurile sale), posedați două maşini (într-adevăr, mai cumpărase și o Dacia 1310 break, nici nu mai ştia de ce, ba da, îi spusese Puiu că nu se vor mai da aprobări, dar o lăsase neînscrisă în circulație, o ținea în garajul părinților şi nu ieșise cu ea decât o dată, într-un weekend la Sinaia cu Geo și soția sa, Carmen, dar nu stăteau ei de vorbă cu el), ce să mai, sunteți dubios", scrie Columbeanu în cartea sa.

Irinel Columbeanu despre dovezi, bani și dezvinovățiri: “Ați primit valută de la un cetățean străin, oare pentru ce?”

"Aveți acces la date şi informații sensibile, atât la serviciu, cât şi prin tatăl dumneavoastră şi uitați dovada că ați primit valută de la un cetățean sträin, oare pentru ce? Și îi dădură să se uite la o copie xerox a unui extras de cont din Banca Română de Comert Exterior (BRCE)."

"Numele lui figura acolo cu suma de 50 de dolari americani, primită de la Elena din Germania cu nişte ani în urmă, fiindcă așa se cerea pe atunci, să faci dovada că ai în cont minimum 50 de dolari când făceai cerere de viză ca să pleci în străinătate."

"Îi venea să le spună că sunt nebuni, că trebuia să te conformezi cerințelor legale când cereai viză, că el si Elena avuseseră o relație, că dacă mai auzea de la tatăl său ce mai face el pe-acolo, pe la serviciul lui, erau lucruri pe care le ținea pentru el, fără să le comenteze, că suma era oricum ridicolă, că ce face după orele de program este treaba lui, că n-a furat niciodată nimic de la nimeni, dar nu știa cu ce (și dacă) să înceapă să se dezvinovățească", scrie Irinel Columbeanu în cartea lui, potrivit viva.ro

A doua mare lovitură la Palat. Pe cine a pierdut Regina Elisabeta a II-a după soțul său, Prințul Phillip... Adelina Pestrițu, răsfățată cu diamante de soțul ei. Cum arată Virgil Steblea și cum este relația celor doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x