Antena Căutare

Irinel Columbeanu, la un pas de scandal în azil în timp ce era vizitat de un prieten. Ce s-a întâmplat între cei doi

Se pare că nu toți prietenii l-au uitat pe Irinel Columbeanu. Zoltan Nagy, care susține că l-a ajutat și în trecut pe fostul afacerist, i-a făcut o vizită la azil. Însă acesta nu s-ar fi bucurat deloc de întâlnire.

colaj de imagini cu irinel columbeanu la azil Galerie
Se pare că nu toți prietenii l-au uitat pe Irinel Columbeanu. Zoltan Nagy, care susține că l-a ajutat și în trecut pe fostul afacerist, i-a făcut o vizită la azil. Însă acesta nu s-ar fi bucurat deloc de întâlnire. | Hepta, Shutterstock, captura TV

Zoltan Nagy, pe care îl leagă o prietenie lungă de Irinel Columbeanu, i-a făcut o vizită la azilul de la Ghermănești. Acesta nu a mers singur, ci cu doi medici, un neurochirug și un psihiatru, pentru a evalua starea de sănătate a fostului soț al Monicăi Gabor.

Citește și: Sora lui Leo de la Strehaia, propunerea inedită pe care i-a făcut-o lui Irinel Columbeanu. Vrea să se căsătorească cu el

Irinel Columbeanu, la un pas de scandal în azil în timp ce era vizitat de un prieten. Ce s-a întâmplat între cei doi

Se pare totuși că Irinel nu a fost încântat de inițiativa lui Zoltan. Ba chiar a lansat acuzații că bărbatul a venit să-și facă reclamă pe spatele lui. Totul ar fi pornit după ce Nagy s-a fotografiat la azil alături de cei doi medici.

După ce i-a făcut reproșuri, fostul milionar de la Izvorani i-a interzis să-l mai viziteze.

„Am fost atunci în vizită la Irinel. Eu țin legătura cu el mai strânsă de la pandemie, pentru că atunci l-am simțit destul de singur. M-a supărat comportamentul lui după ce am fost la el.

A fost în emisiune la Cristi Brancu și m-a acuzat că am venit la el cu psiholog să-i fac reclamă, și că i-am stricat lui imaginea, că am făcut două poze acolo la azil. Eu nu am pozat în camera la azil, eu am făcut poze stând pe bancă cu cei doi medici, poze decente. El s-a supărat pe mine și a zis să nu mai vin pe acolo!

Eu m-am dus cu doi medici acolo, un neurochirurg și un psihiatru. Doamna doctor psihiatru a mai fost și la el acasă. El a ajuns la azil stând la povești cu Adiță”, a declarat Zoltan Nagy, pentru publicația Click.

Citește și: Cum a răspuns Gigi Becali, întrebat dacă îl va ajuta pe Irinel Columbeanu, după ce a ajuns în azil: „Ce să îi fac eu?”

Zoltan Nagy susține că l-a ajutat mult pe Irinel Columbeanu în ultima perioadă

Reacția lui Irinel Columbeanu e cu atât mai surprinzătoare, cu cât Zoltan Nagy susține că l-a ajutat mult în ultima perioadă. Acesta a declarat că a fost cu el l-a spital, i-a dus mâncare, l-a dus să se tundă și chiar i-a căutat chirie pentru a pleca dintr-un complex din Ștefănești.

„E 8000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația.

Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani.

Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul.

Citește și: Cum arată acum celebra vilă de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Imagini din interiorul clădirii care a ajuns o ruină | VIDEO

Am vrut să-l duc la masaj erotic, a zis Cassian că are nevoie de bani, nu de masaj.

Dar, de ce nu a dat nimeni bani până acum să-l scoată din **** (n.r. complex rezidențial)? I-am aranjat și femeie de serviciu. El nu a avut bani să se mute în noul apartament.

În vară l-am întrebat: cât te costă la **** (n.r. complex rezidențial), nu ți-e greu să cobori scările, nu te poți ridica?... Eu mergeam la el, îi aduceam de mâncare. L-am dus la tuns, de Florii și de Paște.

Când a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui? În realitate, mai sunt doar 1-2 prieteni discreți, care îl ajută, dar nu vor să apară.

Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită!

Eu m-am zbătut câteva zile, în iunie-iulie, să-i caut un apartament. Am și găsit ceva la preț bun, că nu vroia să mai stea la **** (n.r. complex rezidențial)”, a mai povestit Zoltan Nagy pentru publicația citată anterior.

Tavi Clonda a dezvăluit care sunt cele mai mari defecte ale Gabrielei Cristea. Cât de mult contează diferența de vârstă ... Decizia radicală pe care Oana Zăvoranu a luat-o după divorțul de Alex Ashraf. Ce vrea să facă și de ce a anunțat în medi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x