Antena Căutare

Isabela Onoriu îl acuză grav pe medicul care i-a operat soțul, pilotul de raliuri și nepotul lui Gabi Luncă, Daniel Onoriu

Isabela Onoriu, soția pilotului de raliuri Daniel Onoriu, care se zbate între viața și moarte din cauza unei operații de micșorare a stomacului efectuată în Turcia, spune că medicul care l-a operat este un criminal și nu ar trebui să mai aibă voie să profeseze.

Pilotul de raliuri, Daniel Onoriu, se zbate între viață și moarte după o operație de micșorare a stomacului

“Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic”, a spus, printre lacrimi și revoltă, Isabela Onoriu într-un interviu pentru fanatik.ro

Isabela Onoriu, despre consecințele operației: “La scurt timp după operație a fost externat, i s-a făcut rău, a vomitat foarte mult sânge”

După spusele soției sale, Daniel Onoriu nu era foarte gras, dar avea niște planuri și voia să mai slăbească, așadar a fost operat în urmă cu două săptămâni la o clinică din Turcia. Lucrurile au luat însă o turnură gravă.

Citește și: Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac

Se pare că la scurt timp de la intervenție, pilotul a fost trimis acasă, fără a fi fost consultat, apoi i s-a făcut rău, a vomitat foarte mult sânge și acum este în comă, la spitalul Floreasca, unde medicii luptă să-l salveze. Onoriu ar fi plin de perfuzii.

"După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație."

"Iar el, din gurmandul pofticios care era, când a ajuns acasă nici nu a mâncat. A băut doar lichide cred, i-au fost tăiați centrii foamei", povestește femeia care crede că doar o minune îl mai poate salva, întrucât niciun medic nu-I dă vești încurajatoare.

Citește și: Daniel Onoriu, nuntă după doar câteva săptămâni de relație. Nepotul lui Gabi Luncă s-a căsătorit

”Doar o minune îl mai poate salva. Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…”, a adăugat ea.

Isabela Onoriu, despre operația soțului ei: “Nu i-au făcut operația bine de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac. Acum e plin de perfuzii și e tăiat pe abdomen”

“Dar nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, povestește Isabela Onoriu, soția lui Daniel Onoriu.

”Aici, la Spitalul Floreasca, l-au tăiat pe burtă, e tăiat pe tot abdomenul… Operația a fost făcută de cei mai buni doctori de la noi.

Dar Daniel a stat cu infecția aceea atâtea zile, i s-a răspândit în tot corpul. El a plecat cu sângerarea din Turcia, de aceea este așa grav acum”, a mai spus Isabela Onoriu.

Femeia stă doar la spital în speranța că se va întâmpla o minune și va fi din nou alături de soțul ei: ”Are zeci de perfuzii pe el… Sper să poată să îl mai scoată din coma indusă. E așa pentru că nu ar fi rezistat la durerile e care le are dacă era conștient."

"Tot ce mai pot să sper să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă", a conchis soția pilotului.

Dorit Kemsley, ținuta provocatoare, cu decupaje, care a atras blițurile paparazzilor. Cum arată blondina... Cum arăta Bogdan Mocanu în adolescență. Artistul s-a schimbat complet: “Ce transformare!”...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x