Îți amintești de actorul Andrei Barbu din serialul Sacrificiul? Află ce planuri are vedeta, pentru această vară!

Îți amintești de actorul Andrei Barbu din super serialul „Sacrificiul” de la Antena 1? Acesta a dezvăluit publicului ce planuri de vacanță are

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”!

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul epidemiei de coronavirus din România, iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de vacanță, în adevăratul sens al cuvântului!

Printre ei este și actorul din Sacrificiul, celebrul Andrei Barbu, care a găsit în această vară prilejul de a-și îndeplini mai multe dorințe.

ANDREI BARBU, DEZVĂLUIRI PENTRU „VARA CU 100 DE PRIETENI”

Andrei Barbu ia parte la campania „Vara cu 100 de prieteni”, la Antena 1.

Deși pandemia a afectat puțin ritmul de mișcare al actorului, acesta vede partea bună din toată întâmplarea.

Îți amintești de actorul Andrei Barbu din serialul Sacrificiul? Află ce planuri are vedeta, pentru această vară!

Andrei Barbu

"Aveam multe planuri pentru vara asta. Voiam să merg în Grecia, voiam să merg în Franța, voiam să merg în Anglia, la concerte, la festivaluri, planurile astea s-au dat peste cap între timp. După ce am ieșit din izolare am ales variante mai aproape de casă", a mărturisit Andrei Barbu.

Cum se distrează Andrei Barbu și ce mesaj a transmis pentru telespectatorii Antena 1? Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri