Îți amintești de Nadir de la X Factor? Cântărețul, filmat când muncește de zor pe șantier

Despre Nadir Tamuz a auzit toată lumea, mai ales după ce tânărul a făcut senzație în cadrul emisiunii X Factor! În prezent, artistul se împarte între șantiere și muzică!

Detalii incredibile despre Nadir Tamuz au ieșit la iveală

Multă lume nu ştie că, pentru artistul Nadir, muzica nu a fost pe primul loc mereu. Întăi a lucrat cu tatăl lui pe şantier, iar de acolo s-a dus direct pe scena de la X Factor. Era prin anul 2012 când acesta și-a făcut curaj să participe în sezonul 2 al emisiunii.

citește și: Nadir muncește pe șantier! Artistul construiește ceva unic în România

Rezultatul? Nadir Tamuz a ajuns departe în competiție, în calitate de concurent din echipa lui Dan Bittman.

NADIR TAMUZ SE ÎMPARTE ÎNTRE MUZICĂ ȘI ȘANTIERE

Chiar dacă nu a câștigat, apariția de la X Factor a fost o punte de lansare foarte bună pentru viitoarea carieră a lui Nadir.

În cadrul interviului acordat pentru cei de la Observator l-am putut vedea pe artist pe un șantier nu se asigură că lucrările merg ca la carte!

„De mult voiam să mă disciplinez și uite că acum am avut ocazia”, a dezvăluit artistul încântat de faptul că își ajută tatăl la afaceri.

Perioada restricţiilor l-a prins pe artist în mijlocul construcţiilor. Cu toate acestea, el are în lucru şi patru piese pe care urmează să le lanseze. Cum îmbină muzica cu şantierul, dar şi cu viaţa de tătic?

Urmărește clipul video de mai sus pentru a descoperi mai multe informații despre Nadir, fostul concurent de la X Factor!

Ultimele știri