Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Îți amintești de Nick din trupa N&D, care făcea furori cu Delia? Cum arată și cu ce se ocupă în prezent

În urmă cu mulți ani, celebra Delia și Nick formau trupa N&D și scoteau hit după hit! Cum arată astăzi colegul de trupă al Deliei? Puțini fani îl mai recunosc!

Delia și Nick, în vremea când formau trupa N&D

Nick, fost membru al trupei N&D, are o viață de invidiat! În fiecare marţi postează episoade noi despre restaurarea celebrei sale maşini, pe care fanii o văd în majoritatea clipurilor artistului.

CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ NICK DIN TRUPA N&D

Şi nu doar cu vlogul se ocupă Nick, fostul membru al trupei N&D, în această perioadă. Alături de fiica sa, artistul care a făcut furori alături de Delia face şi filmuleţe cu challenge-uri pentru Tik Tok. Din punct de vedere muzical, Nick mai are câteva surprize, printre care şi un album nou!

citește și: Delia, apariție interzisă minorilor! Trei milioane de români au văzut imaginile fierbinți

Ce mai face Nick de la N&D, cu ce se ocupă în prezent și cum arată acum fostul coleg de trupă al Deliei? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Pentru cei care nu își amintesc, N&D a fost o formație muzicală din România înființată în anul 1999 de către Nicolae Marin alias Nick. Trupa s-a bucurat de mult succes în anii de activitate și hiturile din genul muzical dance au rămas și astăzi la fel de apreciate în rândul pasionaților de muzică românească veche.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Deliei, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia artistei: „Nu ne pune nimeni frână”

Nick este membrul fondator al proiectului N&D. Artistul s-a născut în data de 30 iulie 1977 în municipiul București.

Iată mai jos una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei, ce a fost cântată în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1:

Recomandari