Îți mai amintești de Usher? Ce mai face și cum arată acum celebrul cântăreț

Usher a devenit celebru după ce a fost descoperit la un concurs de talente pe când avea numai 13 ani. Acesta a cunoscut rapid culmile succesului, iar în anul 2004 albumul Confessions a fost premiat cu discul de platină.

Recent, acesta a fost văzut la cumpărături în West Hollywood

Profimedia Images

De mulți ani, Usher s-a retras din lumina reflectoarelor, dar atunci când își face apariția în public, fotografii sunt pe urmele lui.

Recent, acesta a fost văzut la cumpărături în West Hollywood, îmbrăcat în stilul caracteristic, cu tatuajele la vedere. Cântărețul are acum 42 de ani și conduce una dintre cele mai scumpe mașini.

Îți mai amintești de Usher? Ce mai face și cum arată acum

Deși a optat pentru o ținută simplă, Usher avea la gât mai multe lanțuri aurii. Artistul nu a avut deloc mască pe parcursul ieșirii sale în public. Acesta părea să vorbească cu cineva în timp ce a deschis ușa de la mașină, dar nu este clar cine îl însoțea.

În septembrie anul trecut, Usher a devenit din nou tată. Acesta are de data această o fetiță, pe care a numit-o Sovereign, alături de iubita sa, Jenn Goicoechea. Cei doi sunt împreună din octombrie 2019. Usher mai are un fiu de 13 ani, Usher V și un băiat de 12 ani, Naviyd, din relații anterioare.

Potrivit DailyMail, Usher se pregătește să revină pe scenă în mai puțin de două luni.

La începutul acestei luni, Usher a fost implicat într-un scandal, după ce a fost acuzat de o dansatoare că i-a dat bani falși. Aceasta a spus că i-a dansat toată noaptea, ar la final s-a trezit plătită cu bani care nu erau deloc reali. O sursă apropiată cântărețului a susținut pentru TMZ că informațiile sunt false și că acesta a dat bacșiș cu bani reali.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Usher, greu încercat de soartă

La sfârșitul anului trecut, Usher a avut parte de o lovitură tragică. Kyle Glover, în vârstă de 11 ani, fiul fostei sale soții a decedat după ce a suferit un accident la schi nautic.

Medicii au decis să-l deconecteze de la aparate după ce Tameka Foster, mama sa, și-a dat acordul cu greu. Kyle a fost fiul vitreg al lui Usher, fiind copilul dintr-o relatie anterioara a Tamekai. Artistul s-a despărțit de Tameka în anul 2009. Potrivit presei internaționale, când a aflat că Tameka trece printr-o astfel de tragadie, artistul i-a trimis un avion privat pentru ca ea să ajungă mai repede la fiul său.

Tameka și Usher au împreună doi copii, pe Usher Raymond VI și Naviyd Ely Raymond.

Ultimele știri