Căutare Live

Iubirea înainte de Brangelina! Bătăi, droguri, infidelitate: Divorțuri ale celebrităților care au ținut prima pagină a ziarelor

Anunțul privind divorțul actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, perechea cea mai fascinantă de la Hollywood, a provocat o undă de șoc în lumea showbiz-ului internațional. Mesajele fanilor disperați de destrămarea cuplului supranumit ''Brangelina'' au inundat rețelele de socializare, scrie directmatin.fr. Dar înaintea lor, alte cupluri celebre au sfârșit în același mod

Anunțul privind divorțul actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, perechea cea mai fascinantă de la Hollywood, a provocat o undă de șoc în lumea showbiz-ului internațional.

Agerpres scrie că mesajele fanilor disperați de destrămarea cuplului supranumit ''Brangelina'' au inundat rețelele de socializare, scrie directmatin.fr. Dar înaintea lor, alte cupluri celebre au sfârșit în același mod.

Halle Berry și Gabriel Aubry

În 2010 actrița americană Halle Berry și modelul canadian Gabriel Aubry s-au separat după cinci ani de viață comună. Cei doi s-au înțeles repede asupra custodiei copilului lor, Nahla, care avea 2 ani la momentul separării. Însă lucrurile s-au înrăutățit când actrița s-a logodit cu Olivier Martinez în 2012. Ea a cerut în justiție permisiunea să se mute cu fiica sa în Franța, însă cererea i-a fost refuzată.

Charlie Sheen și Denise Richards

În martie 2005, Denise Richards și Charlie Sheen au pus capăt căsniciei lor de cinci ani. Actrița a înaintat procedura de divorț motivând că soțul său are probleme cu consumul de droguri, manifestă comportament irascibil și este dependent de jocurile de noroc. În lupta pentru custodia fiicelor lor, Denise Richards a obținut în aprilie 2006 ordin de restricție în baza căruia Charlile Sheen nu avea voie să se apropie de ea și de cele două fete la o distanță mai mică de 300 de metri, cu excepția vizitelor supervizate.

Heidi Klum și Seal

În ianuarie 2012 muzicianul britanic Seal și modelul german Heidi Klum au anunțat că se despart după o căsnicie de șapte ani. Deși păreau un cuplu model, ruptura a avut un parcurs rapid când Seal a acuzat-o pe Klum că l-a înșelat cu garda sa de corp. Divorțul lor s-a oficializat în 2014.

Johnny Depp și Amber Heard

Căsătoriți în februarie 2015, Amber Heard și Johnny Depp au avut o căsnicie de numai 15 luni. În mai 2016, actrița a înaintat actele de divorț, cerând imediat obținerea unei restricții ca fostul soț să se apropie de ea după ce l-a acuzat de violență fizică și verbală la adresa sa.

Cei doi au ajuns la un acord comun, actorul vărsând șapte milioane de dolari lui Amber Heard, sumă pe care aceasta a donat-o unor acțiuni de caritate.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Sandra Bullock și Jesse James

În martie 2010, actrița americană de origine germană Sandra Bullock a primit Oscarul pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea din The Blind Side. La o săptămână după primirea statuetei, tabloidele americane au dezvăluit că soțul său, Jesse James, personalitate din domeniul televiziunii americane, cu care era căsătorită de cinci ani, o înșela de mai bine de un an cu actrița Michelle (Bombshell) McGee. Jesse James și-a cerut scuze, însă Sandra Bullock a preferat divorțul.

Demi Moore și Ashton Kutcher

Cei doi au fost percepuți ca un cuplu modern. Ashton Kutcher și Demi Moore s-au căsătorit în 2005 în ciuda diferenței de vârstă dintre ei (15 ani). Însă, în octombrie 2011, o femeie în vârstă de 22 de ani a declarat că a avut o aventură de-o noapte cu actorul. Demi Moore nu a suportat infidelitatea și s-a separat de actor în noiembrie același an. Actrița a fost afectată de această poveste, a pierdut mult în greutate și chiar a urmat o cură dezintoxicare. Ashton Kutcher a cerut oficial divorțul în decembrie 2012 și în noiembrie 2013 acesta s-a produs efectiv.

Jennifer Garner și Ben Affleck

La 30 iunie 2015, cu doar o zi înaintea aniversării unui deceniu de căsnicie, Jennifer Garner și Ben Affleck au anunțat că se separă. O lună mai târziu, tabloidele publicau fotografii ale actorului cu dădaca copiilor celor doi. Deocamdată, Jennifer Garner nu a înaintat oficial cererea de divorț, chiar dacă a fost profund afectată și umilită de actele soțului său.

Brad Pitt și Jennifer Aniston

În ianuarie 2005, Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au separat după cinci ani de viață comună. Cei doi au refuzat să dea crezare zvonurilor potrivit cărora actorul se apropiase de Angelina Jolie în timpul filmărilor la pelicula Mr & Mrs Smith. Anumite tabloide au avansat ideea potrivit căreia Aniston era foarte preocupată de cariera sa și refuza să își întemeieze o familie cu actorul. În iulie același an, Angelina Jolie și Brad Pitt și-au oficializat relația. În ianuarie 2006, la trei luni după oficializarea divorțului de Jennifer Aniston, Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat că așteaptă un copil.

Tom Cruise și Katie Holmes

Căsătoriți timp de șase ani, Katie Holmes și Tom Cruise s-au separat în iunie 2012 la cererea actriței. Aceasta din urmă se pare că nu a mai suportat amestecul în viața lor a mișcării religioase scientologice la care Tom Cruise era membru. După separarea celor doi, actorul nu a mai încercat să țină legătura cu fiica lor Suri.

Johnny Depp și Vanessa Paradis

Chiar dacă nu au fost niciodată căsătoriți, Johnny Depp și Vanessa Paradis au avut o relație ce a durat 14 ani și din care au rezultat doi copii, Lily Rose și Jack. La separarea lui Depp și Paradis în 2012, actorul era într-o relație cu actrița Amber Heard pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare la pelicula Rhum Express. În numai câteva luni actorul i-a cerut mâna, lucru pe care a refuzat să îl facă cu Vanessa Paradis.

BrexPitt: Zece cupluri de la Hollywood de la care Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi putut afla secretul longevității în ... Adam Levine, solistul formaţiei Maroon 5, a devenit tătic, pentru prima dată. Ce nume va purta micuța...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri