Iubita lui Gianluca Vacchi este superbă, dar mama ei are o frumusețe ieșită din comun. Cum arată Kelly Maines

Sharon Fonseca este partenera de viață a lui Gianluca Vacchi, celebrul DJ cunoscut în întreaga lume pentru felul lui excentric de a-și trăi viața, dar și pentru mișcările de dans de-a dreptul senzaționale.

Așa cum era de așteptat, Sharon are o mamă superbă, iar fanii au remarcat imediat acest lucru

Instagram

Deși are numai 25 de ani, Sharon Fonseca și-a găsit marea iubire în brațele lui Gianluca, un bărbat cu 53 de ani. De mai bine de 2 ani cei doi formează un cuplu, iar recent au devenit părinți.

Atât cererea în căsătorie, dar și primirea iubitei și a micuței acasă, după naștere au fost cu totul neașteptate, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.Recent, Sharon Fonseca a făcut publică pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare alături de mama sa, Kelly Maines. Așa cum era de așteptat, Sharon are o mamă superbă, iar fanii au remarcat imediat acest lucru:

"Este foarte frumoasă", "Am crezut că este sora ta", sau "Semănați ca două picături de apă", au fost numai câteva dintre mesajele frumoase pe care cele două le-au primit din partea urmăritorilor. Imaginea cu ele a strâns un număr imens de aprecieri, peste 200 000.Faptul că Sharon a publicat o poză cu mama sa a fost o surpriză pentru toată lumea. Iubita lui Gianluca a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală de când a intrat în vizorul presei, după ce s-a afișat la brațul celebrului DJ.

Relația din Sharon Fonseca și Gianluca Vacchi

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile lui Gianluca, iar la început nimeni nu a crezut în dragostea lor. Povestea lor de dragoste a fost mult timp pusă sub semnul întrebării din cauza diferenței de vârstă dintre ei, mai exact 28 de ani.

Citește și: Petrecerea de bun venit oferită de Gianluca Vacchi bebelușei lui. Milionarul nu s-a uitat la baniLa sfârșitul lunii octombrie 2020, Sharon și Gianluca au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Blu Jerusalema. Cunoscuți pentru stilul de viață excentric, chiar și atunci când au anunțat sexul bebelușului. Aceștia locuiesc într-o casă impresionantă din Bologna, iar deasupra proprietății a survolat un elicopter care a împrăștiat spumă de culoare roz. Momentul a fost filmat și făcut public pe contul de Instagram al lui Gianluca, iar mai mult de 6 milioane de oamenii s-au uitat la el și i-au felicitat.

Gianluca Vacchi mai are o fiică dintr-o altă relație, pe nume Ginevra Mavilla, în vârstă de 18 ani. Averea celebrului italian este estimată la aproximativ 350 de milioane de lire.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri