Iubita lui Gianluca Vacchi este superbă, dar mama ei are o frumusețe ieșită din comun. Cum arată Kelly Maines

Sharon Fonseca este partenera de viață a lui Gianluca Vacchi, celebrul DJ cunoscut în întreaga lume pentru felul lui excentric de a-și trăi viața, dar și pentru mișcările de dans de-a dreptul senzaționale.

Așa cum era de așteptat, Sharon are o mamă superbă, iar fanii au remarcat imediat acest lucru

Instagram

Deși are numai 25 de ani, Sharon Fonseca și-a găsit marea iubire în brațele lui Gianluca, un bărbat cu 53 de ani. De mai bine de 2 ani cei doi formează un cuplu, iar recent au devenit părinți.

Atât cererea în căsătorie, dar și primirea iubitei și a micuței acasă, după naștere au fost cu totul neașteptate, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.Recent, Sharon Fonseca a făcut publică pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare alături de mama sa, Kelly Maines. Așa cum era de așteptat, Sharon are o mamă superbă, iar fanii au remarcat imediat acest lucru:

"Este foarte frumoasă", "Am crezut că este sora ta", sau "Semănați ca două picături de apă", au fost numai câteva dintre mesajele frumoase pe care cele două le-au primit din partea urmăritorilor. Imaginea cu ele a strâns un număr imens de aprecieri, peste 200 000.Faptul că Sharon a publicat o poză cu mama sa a fost o surpriză pentru toată lumea. Iubita lui Gianluca a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală de când a intrat în vizorul presei, după ce s-a afișat la brațul celebrului DJ.

Relația din Sharon Fonseca și Gianluca Vacchi

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile lui Gianluca, iar la început nimeni nu a crezut în dragostea lor. Povestea lor de dragoste a fost mult timp pusă sub semnul întrebării din cauza diferenței de vârstă dintre ei, mai exact 28 de ani.

Citește și: Petrecerea de bun venit oferită de Gianluca Vacchi bebelușei lui. Milionarul nu s-a uitat la baniLa sfârșitul lunii octombrie 2020, Sharon și Gianluca au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Blu Jerusalema. Cunoscuți pentru stilul de viață excentric, chiar și atunci când au anunțat sexul bebelușului. Aceștia locuiesc într-o casă impresionantă din Bologna, iar deasupra proprietății a survolat un elicopter care a împrăștiat spumă de culoare roz. Momentul a fost filmat și făcut public pe contul de Instagram al lui Gianluca, iar mai mult de 6 milioane de oamenii s-au uitat la el și i-au felicitat.

Gianluca Vacchi mai are o fiică dintr-o altă relație, pe nume Ginevra Mavilla, în vârstă de 18 ani. Averea celebrului italian este estimată la aproximativ 350 de milioane de lire.

Ultimele știri