Căutare Live

Iubita lui Radu Mazăre, reținută și ea în Madagascar. Ea este femeia care a fugit cu fostul edil al Constanței

Surse oficiale susțin că și iubita lui Radu Mazăre a fost reținută în Madagascar de autorități pentru verificări, întrucât însoțea un urmărit internațional. 

Surse oficiale susțin că și iubita lui Radu Mazăre a fost reținută în Madagascar de autorități pentru verificări, întrucât însoțea un urmărit internațional, informează Antena 3.

Numele ei este Roxana şi îi este alături de mai bine de 10 ani. Radu Mazăre a fost fermecat de frumuseţea ei şi l-a cucerit cu devotamentul de care a dat dovadă. Fostul fotomodel a renunţat la tot şi a plecat cu el în Madagascar când şi-a cerut azil politic, fără să clipească. A lăsat afacerea pe care o avea în România şi a plecat să managerieze resortul de lux pe care Radu Mazăre şi l-a deschis în Madagascar, conform Antena Stars.

"În Maitrey povesteşte Mircea Eliade cum iubea două femei, poţi să iubeşti mai multe femei deodată, de la fiecare iei ceva de la cineva una e mai frumoasă, alta e mai deşteaptă", spunea Radu Mazăre.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri