Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Adriana Bahmuțeanu, revoltată pe autorități! Iubitul ei, Nikos Papadopoulos, săltat de mascați și băgat cu forța în carantină! "S-a comis un abuz!" | Video

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, artistul de origine greacă Nikos Papadopoulos a fost săltat de mascați și băgat cu forța în carantină. Vedeta tv este de părere ca s-a comis un abuz din partea autorităților.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, artistul Nikos Pappadopoulus a fost săltat de mascați și băgat cu forța în carantină.

Bărbatul, care este grec de origine, a intrat recent în țară pe la Vama Giurgiu, iar în contextul pandmeiei artistul a fost forțat să intre în carantina, deși el susține ca nu are Covid, el fiind testtat.

Nikos Papadopoulos a fost săltat de mascaţi

Adriana susține că a avut parte de un tratament inuman, fiind încuiat în cameră, iar timp de o zi întreaga nu a primit apă deloc.

Neînțelegerile ar fi pornit de la un angajat al vămii, care nu vorbește limba engleză, iar cei doi nu au putut comunica.

Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță asupra iubitului său, artistul grec Nikos Papadopoulos

Adriana, acuză, de asemenea, că iubitul ei, care necesită o dietă specială, a fost privat de acest lucru, fiind obligat să intre în carantină forțată, și abia după ce subiectul ar fi ajuns îm presă, cei responsabili i-au oferit un tratament decent, cum este firesc.

Urmăriți toate declarațiile șocante ale Adrianei Bahmuțanu si ale artistului grec, Nikos Papadopoulos accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari