Iubitul Denisei Răducu este disperat. Ce se întâmplă cu cel care i-a fost aproape artistei

Nimeni nu pare să mai spere într-o minune. Toate persoanele apropiatei Denisei Răducu par să fi renunțat să mai spere, iar iubitul îndrăgitei cântărețe este de nerecunoscut

Nimeni nu pare să mai spere într-o minune. Toate persoanele apropiatei Denisei Răducu par să fi renunțat să mai spere, iar iubitul îndrăgitei cântărețe este de nerecunoscut.

Potrivit informațiilor furnizate de Spy News, tânărul plânge în continuu și a slăbit enorm: „Parcă ar fi o fantomă. Nu mai mănâncă. Este foarte supărat. Doar când intră la Denisa lasă durerea la ușă”, au declarat surse apropiate Denisei pentru Spy News.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri