Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Iubitul Monicai Gabor, Mr Pink, a stat la manastire!

Reprezentantii lui Mr Pink au facut noi dezvaluiri despre viata acestuia. Ei au afirmat ca omul de afaceri chinez a stat cativa ani la o manastire.

Rudy Dekermenjian, avocatul personal al lui Mr Pink, si J.B. Smith, presedinte in cadrul unei companii a chinezului, au vorbit despre viata interesanta a sefului lor in cadrul unui interviu oferit in exclusivitate pentru Libertatea. "Nu cunosc foarte multe despre studiile pe care le-a urmat, stiu doar ca primii ani si i-a petrecut la o manastire in China, printre calugari, unde s-a format ca om, iar acum este capabil sa faca afaceri in orice domeniu de activitate", a afirmat J.B Smith.

Despre afacerile si averea chinezului J.B Smith a declarat: "Mr. Pink se trage dintr-o familie cu traditie, care are, in China, afaceri in domeniul medicinei, constructiilor, energiei, petrolului si gazelor. De altfel, si Mr Pink, in Statele Unite, in afara de bautura aceasta pe care o comercializeaza cu succes, are afaceri si in toate aceste domenii."

Avocatul lui Mr Pink a fost evaziv in privinta presupusei casatorii a chinezului cu Monica Gabor. "Cel mai bine ar fi sa va spuna ei personal daca si-au legalizat relatia sau nu. Eu pot sa va spun doar ca sunt foarte indragostiti unul de celalalt", a spus acesta.

Recomandari