Căutare Live

Iulia Albu și-a spus părerea sinceră despre Alex Velea, după multele tensiuni dintre ei. Cum l-a comentat pe artist

Iulia Albu și Cătălin Cazacu au comentat ținuta purtată de Alex Velea în cadrul unor imagini. Iată ce a avut de spus fashion editor-ul despre artist.

Iulia Albu și-a spus părerea sinceră despre Alex Velea, după multele tensiuni dintre ei. Cum l-a comentat pe artist

Instagram

Iulia Albu a avut câteva cuvinte de spus despre Alex Velea în cadrul emisiunii pe care ea o moderează la Antena Stars. Iată ce cuvint e a folosit ea pentru a comenta una dintre ținutele lui Alex Velea.

Iulia Albu, despre o ținută purtată de Alex Velea. Ce cuvinte a folosit ea și care a fost reacția lui Cătălin Cazacu

Iulia Albu a avut parte de o reacție neașteptată atunci când a văzut ținuta pe care Alex Velea a purtat-o la un eveniment. Aceasta a ținut să spună câteva lucruri:

''Ce drăguț! Arată ca un copilaș care s-a dus la plajă și i-a dat mămica o căciuliță ca să nu se ardă copil la cap. E draguț! Îmi place. Dar de ce îți pui lanțuri din metal la gât? Te încing.'', a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Însă invitatul serii, Cătălin Cazacu, a avut o altă opinie:

''Eu peste tot unde merg, în mall-uri, piețe, foarte mulți băieți cu tricourile astea cum are el cu pantalonii scurți. Eu m-aș îmbrăca așa. Mie imi place șapca.'', a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu și ce i se pare penibil la 41 de ani

Iulia Albu, dezvăluiri despre fiica sa, Mikaela

Fiica Iuliei Albu are și ea cont de Instagram, dar mama sa nu-i dă voie să petreacă mult timp pe Internet.

„Mikaela are un cont de Instagram care este administrat de agenția mea. Timpul pe care îl petrece pe device-uri este limitat la două ore pe zi”, a declarat Iulia Albu pentru revista Unica.

Citește și: De ce a criticat-o Iulia Albu pe Andreea Marin. "Nu prea înțeleg care e stilul aici, nu ai cum așa"

Întrebată de mai multe ori dacă fiica sa îi „va călca pe urme” și va deveni desgner vestimentar, Iulia Albu a răspuns ferm că Mikaela își va croi propriul drum în viață.

„Nu înțeleg concepția asta cu «călcatul pe urme», adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!.

Iulia Albu se numără printre cele mai importante prezențe din lumea modei, însă puțini sunt cei care știu ce studii are de faptul designerul vestimentar. Creatoarea de modă a vorbit despre viața ei profesională și studiile pe care le are în platoul Observator.

Vedeta a dezvăluit că a absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universității București și a ratat o carieră de procuror sau judecător pentru a avea una de designer de modă, urmând mai departe cursuri de “Modă”, la UNARTE.

,Am studiile necesare și este important ca în orice domeniu să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveți continuu, să îți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să muncești pentru asta, să citești foarte mult, să fii critic tu cu tine.", a declarat Iulia Albu.

Magda Ciumac, detalii noi despre relația pe care o are cu Tolea. Ce acuzații îi aduce femeia cu privire la copilul lor... Vulpița Veronica și-a luat fanii prin surprindere. Ce mesaj a publicat în urmă cu câteva ore...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x