Dar s-a ambitionat si in doua luni si jumatate a reusit sa dea jos 10 kilograme. Secretul consta in iaurturi degresate si legume crude.
„E o dieta cu alimente diverse, astfel ca in fiecare saptamana am mancat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate si legume crude, dar si pe carne si peste, in diferite combinatii, cu multe salate", a povestit Iuliana pentru Libertatea.
Sport nu prea a facut, doar a mers cu rolele, iar in fiecare dimineata a consumat iaurturi si branza cu cel mult 6% concentratie de grasime.
Iata cum arata dieta Iulianei Luciu:
- Doua zile: A mancat salata de orice fel, dar fara lamaie si alte iaurturi in afara celor de dimineata;
- Patru zile: Dupa masa de dimineata a facut o pauza de trei ore, in care nu a mancat nimic si apoi, pe tot parcursul zilei, a consumat salata, in care a pus otet, doua lingurite de ulei si carne fiarta sau la gratar;
- Doua zile: Iaurt si salata.
- Patru zile: Dupa masa de dimineata a facut o pauza de trei ore in care nu a mancat nimic, iar apoi, pe toata durata zilei, a consumat numai salata cu peste la gratar;
- Doua zile: A consumat din nou doar iaurt si salate.
- Patru zile: Dupa masa de dimineata a facut o pauza de trei ore in care nu a mancat nimic si pe tot parcursul zilei a putut consuma carne cu legume la gratar;
- Doua zile: Iaurt si salata
- Patru zile: A facut cele trei ore de pauza dupa masa de dimineata; in restul zilei, a mancat ori iaurt si cu un singur fel de fruct ori toate felurile de fructe si salata, fara iaurt.