Iuliana Pepene, poză rară cu iubitul. Cine este Dragoș Bercea, bărbatul care a cucerit-o

Iuliana Pepene este una dintre cele mai plăcute apariții de la TV. Blondă, înaltă și feminină, ea prezintă, sigură pe sine, știrile dimineții la Antena 1.

Iuliana Pepene este una dintre cele mai plăcute apariții de la TV

Instagram/ Iuliana Pepene

Cu toate că este destul de activă pe rețelele sociale, Iuliana Pepene este extrem de discretă cu privire la viața sa personală.

Frumoasa blondină oferă rar detalii despre viața amoroasă, iar imaginile cu bărbatul pe care îl are alături sunt foarte rare.

Aflată în vacanță, Iuliana Pepene și-a surprins prietenii virtuali cu o captură unică. Prezentatoarea TV s-a fotografiat, alături de iubitul său, Dragoș Bercea, pe un hamac.

Citește și: Rosse Stan,într-o rochie cu decolteu abisal. Frumoasa prezentatoare TV a pus pe jar inimile fanilor. Ce detaliu le-a atras atenția

Cei doi își petrec concediul bucurându-se de superbele plaje din Maldive, într-un resort de top.

Cum se menține Iuliana Pepene în formă

Iuliana Pepene s-a născut pe 26 aprilie 1991 și a studiat mai întâi Litere la Universitatea Transilvania din Brașov, pentru ca ulterior să aprofundeze Jurnalismul la Universitatea din București.

Drumul spre Antena 1 a început la Intact Media Academy, unde a impresionat prin capacitatea ei de improvizație și adaptabilitatea rapidă.

La început, Iuliana a prezentat rubrica Meteo, iar apoi a ajuns la Observator Matinal, alături de Mircea Ivan. Este pasionată de gătit, călătorii, modeling și iubește mașinile puternice. De asemenea, Iuliana e pasionată de pictură și echitație.

Citește și: Iuliana Pepene, imagine incendiară din vacanță. Cum arată prezentatoarea Observatorului într-o ținută de plajă, vaporoasă

Despre secretul siluetei ei, Iuliana a povestit, într-un interviu pentru Click, că nu urmează o dietă specială și că totul se rezumă la multă muncă.

“Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă.

Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic. (…) Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate. Fiecare farfurie trebuie sa conţină culoare. Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a mai adăugat prezentatoarea.

Cine este Dragoș Bercea

Dragoș Bercea este un tânăr bucătar care a participat la emisiunea "Top Chef", difuzată de Antena 1.

Citește și: Iuliana Pepene, fotografie rară alături de mama ei. Cum arată cea mai importantă femeie din viața prezentatoarei Observatorului

El este foarte cunoscut în breasla bucătarilor, căci tatăl lui, maestru în artă culinară, este preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din România.

Ştefan Bercea are o cabană la un kilometru de Predeal, frecventată de ani de zile de personalităţi din diverse domenii.

Ultimele știri