J Balvin este infectat cu coronavirus și a făcut complicații din cauza bolii. Mesajul artistului i-a uimit pe fani

J Balvin a anunţat că se recuperează după ce a fost diagnosticat cu boala COVID-19, care "l-a afectat serios". Artistul a povestit că lupta cu virusul a fost una grea şi complicată, însă acum se simte mai bine. Totodată, i-a avertizat pe tineri că virusul nu este o glumă, ba chiar este foarte periculos.

J Balvin este infectat cu coronavirus și a făcut complicații din cauza bolii

Instagram/ J Balvin

Într-un mesaj video transmis din vila sa din oraşul columbian Medellín pentru a mulţumi pentru primirea premiului, artistul a spus că a trecut "prin zile grele" şi "foarte complicate" şi a subliniat că pandemia "nu este o glumă şi nici o poveste mediatică", lansând totodată un apel în care i-a îndemnat pe tineri să se ferească de coronavirus.

J. Balvin a anunțat că s-a infectat cu Covid-19 la un eveniment fără public

J.Balvin şi-a anunţat astfel prezenţa la gala de joi seară de la Miami a Premiilor Juventud unde a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun mesaj al unui videoclip. Este vorba de piesa "Rojo", ce spune povestea dureroasă a unui bărbat care moare într-un accident de maşină provocat de scrierea unui SMS în timp ce se îndrepta spre spitalul unde urma să asiste la naşterea fiicei sale.

Ediţia din 2020 a Premiilor Juventud este prima gală de decernare a trofeelor care se realizează în timpul pandemiei.

Prin anunţul făcut, Balvin se alătură listei artiştilor latino care au contractat COVID-19, boală de care au suferit de asemenea alţi compatrioţi ai artistului, precum Karol G, Prince Royce, Chiquis Rivera şi Lorenzo Méndez. Lista îi include şi pe prezentatorii programului "Despierta América", Karla Martínez şi Alan Tacher - alături de soţia sa Cristy Bernal - Antonio Banderas, Camila Sodi şi mulţi alţii.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri