Jack Nicholson, de nerecunoscut! Iată cum arată actorul, la 81 de ani!

 

Celebrul actor Jack Nicholson pare că are probleme cu greutatea, după ce a fost văzut, alături de fiul său, la un meci al echipei favorite de baschet, Los Angeles Lakers. Actorul american, care va împlini 82 de ani în luna aprilie, iese foarte rar în public și de aceea orice schimbare cu privire la aspectul său fizic nu poate trece neobservată.

Laureatul mai multor premii Oscar pentru cel mai bun actor, Jack Nicholson, pare că a ajuns în pragul obezității, așa cum o arată mai multe fotografii publicate de revista americană People.

Jack Nicholson nu a mai apărut într-un proiect cinematografic din anul 2010, când a făcut parte din distribuția comediei ”Cum să știi dacă ai noroc” pentru că, spune el, îi lipseste motivația de a mai apărea pe marele ecran, dorința sa fiind aceea de a face filme impresionante, despre oameni și emoții.

Jack Nicholson este o legendă a cinematografiei, celebre fiind rolurile sale din filmele ”Chinatown” ”Zbor deasupra unui cuib de cuci” sau ”Mai bine nu se poate”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI